Epiphone gitara squier takas edilir mi

Herkese iyi akşamlar elimde epiphone sg g-310 emily the strange model özel seri bir gitar var şuanda türkiyede tek bir arkadaş bana squier classic vibe 50s white blonde ile takas teklif etti gitarımı çok seviyorum ama takas kârlı gibi duruyor sizce takas etmeli miyim squier almaya değer mi

Herkese iyi akşamlar elimde epiphone sg g-310 emily the strange model özel seri bir gitar var şuanda türkiyede tek bir arkadaş bana squier classic vibe 50s white blonde ile takas teklif etti gitarımı çok seviyorum ama takas kârlı gibi duruyor sizce takas etmeli miyim squier almaya değer mi
Dediğin gitarı instagramda birinde daha gördüm ama kimdi bilmiyorum kızdı sanırsam erkekte olabilir bilemedim şimdi sen instagramda paylaşım falan yapıyor musun?

TR'deki tüm gitaristlerin ekipmanlarına baktında mı tek diyorsun? Zamanında tüm büyük müzik marketlerin envanterinde vardı.
Hocam ben bu gitarı 2023 de aldım 2019 dan beride takip ediyordum sahibinden olsun letgo olsun dolap olsun gerçekten istediğim koleksiyonluk bir parçaydı 2023 e kadar sahibindende 1 kere gördüm onuda asaf diye bir arkadaş satıyordu düşünmeden aldım şuandada sahibindendeki tek ilan benim