Değerli turkrock biraz zor soru oldu ama bu gitarları bana her yönden karşılaştırabilecek kişiler var mıdır?
İlan sahibini tanımıyorum ama böyle bir ilan var arıyorsanız bugün gördüm bende🙂Olp' yi bilmiyorum hatta bende arıyorum alınık olarak da başlığım var alım-satım forumlarında. Epiphone plus-top için kozmetiğe takılmayacaksan o paranın hakkını fazlasıyla verir. Manyetikleri sanırım artec olarak değiştirilmiş. Sizi tatmin etmezse istediğiniz sounda göre manyetik modifiyesi yaparsınız. Eğer kozmetik dışında herhangi işlevsel bir sorunu yoksa ve kozmetik sorunları da sizi rahatsız etmeyecekse bu fiyat aralığı için gerçekten iyi bir gitar almış olursunuz. Yalnız ileride satmak istediğinizde başınızı bir süre ağrıtacaktır. Bu sebeple uzun süreli kullanım düşünüyorsanız tercih edin benim fikrim tabi ki. Yine de en doğrusu ikisini de deneyip karar vermeniz olacaktır.
Abi onu alıp öyle mi kullanacaksın boyatacak mısın? 🙂 Ben de almayı düşünmüştüm de manteyikleri falan da değiştirilmiş bi de boyatmayla uğraşmayayım diye vazgeçtimYok amma parası da çok 🙂
Ben dediğim bu iki gitari 400-500 TL civarlarında alabiliyorum.
(Plus top hatta boyali olan bilirsiniz)
Hangisini seçersen şimdiden hayırlı olsun 🙂Boyatmicam öyle kullancam bi ömür 🙂 (Gerçekten)