Epiphone Les Paul Special VE vs Ibanez GRG170DX

• Konuyu açan Konuyu açan nexy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elektro gitar çalmaya yeni başlayacağım, biraz araştırdım bu iki model gözüme çarptı başlangıç olarak. Daha ucuzları falan da var ama fiyatlar her geçen gün artıyor zaten, bu seviye başlangıç için ideal diye düşünüyorum şu anki bütçemle. Sizce hangisi daha iyi? Başka model önerileriniz varsa onları da söylerseniz iyi olur. İkinci el demeyin lütfen, henüz hiçbir şey bilmiyorum ve çevremde bununla ilgilenen birisi de yok o yüzden güvenemem. Bunlardan birini iyice öğrendikten sonra daha iyi bir modele geçerken ikinci el düşünürüm diye planlıyorum. Ayrıca amfi olarak Blackstar ID Core 10 mu yoksa Marshall MG-15 mi önerirsiniz?

Elektro Gitar çalmaya yeni başlayacaksan. Şahsi fikrim Floyd Rose'dan şimdilik yeterli tecrübe edinene kadar uzak kalman. Forumda Floyde Rose ile ilgili çok iyi bir yazı var okumanı isterdim.

Elektro Gitar çalmaya yeni başlayacaksan. Şahsi fikrim Floyd Rose'dan şimdilik yeterli tecrübe edinene kadar uzak kalman. Forumda Floyde Rose ile ilgili çok iyi bir yazı var okumanı isterdim.
grg170dx'te floyd rose yok, tek taraflı tremolo var. Arkasını biraz uzatmışlar fr gibi görünsün diye. Akort sorunu olmaz kolla oynanmazsa.
@nexy ben oyumu grg170dx'ten yana kullanıyorum. Çok daha geniş bir ton yelpazeniz olur.

grg170dx'te floyd rose yok, tek taraflı tremolo var. Arkasını biraz uzatmışlar fr gibi görünsün diye. Akort sorunu olmaz kolla oynanmazsa.
@nexy ben oyumu grg170dx'ten yana kullanıyorum. Çok daha geniş bir ton yelpazeniz olur.
Güzel de. Ben arkadaşın paylaştığı gitarlara değil. Genel anlamda Floyd Rose için şuan pek yakınlık kurma manasında yazdım. Çünkü yeni başlayacağım diyor. Ayrıca senin mesajına akdar başlıkta gitarlar olduğunu bile çözemedim 🙂

ibanez grg170dx kullanıyorum yeni başladım 1 ay oldu gayet memnunum blackstar id core 20 v3 amfi ile birlikte

blackstar amfi almanı kesinlikle öneriyorum çok kaliteli bence programı vs.

Geri