S supermanpo 15 Şubat 2018 #1 dostlar bi arkadasima bu iki gitar onerilmis bende sizlerin fikrini almak istedim
S supermanpo 16 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 seyyahemre demiş ki: dean’ın modeli? Hepsini görmek için tıklayın... TAGLI-CBK hocam
seyyahemre 16 Şubat 2018 #4 supermanpo demiş ki: TAGLI-CBK hocam Hepsini görmek için tıklayın... ben tercihimi epiphone dan yana kullanırdım.
supermanpo demiş ki: TAGLI-CBK hocam Hepsini görmek için tıklayın... ben tercihimi epiphone dan yana kullanırdım.
Ozzfish 16 Şubat 2018 #5 Anketteki gitarlardan biri Les Paul biri Strat (Tagli-CBK), elma ile armutu kıyaslıyorsunuz ....
seyyahemre 16 Şubat 2018 #6 Ozzfish demiş ki: Anketteki gitarlardan biri Les Paul biri Strat (Tagli-CBK), elma ile armutu kıyaslıyorsunuz .... Hepsini görmek için tıklayın... hocam çok haklı genelde ne dinlersiniz bu da çok önemli
Ozzfish demiş ki: Anketteki gitarlardan biri Les Paul biri Strat (Tagli-CBK), elma ile armutu kıyaslıyorsunuz .... Hepsini görmek için tıklayın... hocam çok haklı genelde ne dinlersiniz bu da çok önemli