Epiphone les paul

Merhabalar. Bu gitar fiyatını hak eder mi? Epiphonenun hangi modelini alsak bizi üzmez? Şimdiden teşekkür ederim.
güzel gitar bende bu gitarı kullanıyorum ama alışmak lazım strat bi gitardan bu gitara geçince farklar felan oldu fiyatı yurt dışında 670 euro görünüyor bir yerde bu fiyata değer mi bilemedim alabilirseniz temiz ikinci ellere yönelebilirsiniz aslında

Valla birden çok standart modeli kullandım linç yemekten de korkuyorum ama şöyle söyleyeyim Ibanez prestij ve axion label gibi shred için riff atacak için tasarlanmış saplardan daha rahat geliyor bana. Kısacası Epiphonenin bence standart ve üstü hiçbir modeli Üzmez ama modern fig. İçin bu fiyata değer mi o senin tercihin coil split ve manyetik farkı var galiba sadece. Klavye harici sustain ve ton konusu ya da kalite konusuna girmiyorum zaten.

70K çok değil mi? 2.elde benzer özellikli belki de manyetikleri Seymour Duncan modifiyeli modellere de bakılabilir. Hatta Custom bile bakılabilir. Belki LTD EC 1000 bile kovalanabilir.

Epiphone LP piyasasi bu ya coil modeli olmasaydı belki cok derdim de standart model bile 55 60 falan olmuş, ben 38e almistim 1.5 sene önce. 70 çok ucube bir rakam değil aslında. Kesinlikle goruntusu, klasik rock istegi etli sound bol sustain amaci varsa bicilmis kaftan.

Epiphone les paul almaya karar verdim ama standard 60s alabiliyorum bütçemle. Custom alabilmek için beklemeli miyim çok belirgin farklar var mıdır aralarında?

Manyetik ve coil tap farkı olabilir tam bilmiyorum ama ne kadar kullanırsın orası kişiye bağlı, bende strat da olduğu için hiç coil tap ihtiyacım olmuyor LP'de.

Ayrıca gibson ve epiphone hala nasıl headstock arkasındaki çıkıntıyı yapmıyor anlamıyorum. Gitarın klasik görüntüsünü bozacak bir şey de değil. Gitarlar yıllardır aynı yerden kırılıyor.

1769980773965.webp

Geri