Epiphone les paul

Direk EC - 1000. Pozitif : yapım ve specler.
Negatif: tercihe göre estetik. Ayrıca Ec-1000 25.5 inch ki drop c için fark edecektir, daha hafif, daha ergonomik ve sap profili, cutawayleri falan olarak çalması daha rahat bir gitar. Ucuza bulunabiliyo.

Selamlar fakir pastası tarifi için affınıza sığınaraktan yardım istiyorum.
Tat olarak ulaşmak istediğim san sebastian Gibson.
Elimizde olan malzeme ise ülker pötibör Epiphone.
Ya da yemeye alışık olduğum 2 paket yediğim ec-500'ün abisi olan ec-1000 mi?
Tarz olarak metalcore, nu metal, death metal, kısaca drop c-d olarak kullanacağım teşekkürler. Nasıl bir yol izlemeyelim artıları eksileri ne olur benim için.
Bu arada EC-1000 kalite kontrolu muhtemelen gibsondan iyidir.

Elimizde olan malzeme ise ülker pötibör Epiphone.
Ya da yemeye alışık olduğum 2 paket yediğim ec-500'ün abisi olan ec-1000 mi?
Hemen üstte scala uzunluğu üstünden reçete verilmiş ve ilgili ilan paylaşılmış.

Linkteki Epiphone'un köprüsündeki 498T manyetikler Seymour Duncan takılı EC 1000'in bi tık altında kalacaktır. Zira EC 1000'de köprüde takılı olan JBnin çıkışı üst orta frekanslarda belirgin bir atak, sıkı ve net baslar sunarken 498T dolgun sıcak tonlar verecektir. Haliyle senin aradığın tarza göre EC 1000 daha uygun olur.

Son düzenleme:
ec-1000 çok iyi gitar zaten ama ben şairin ne demek istediğini de anlamadım. petibör iki tene yedim diyor gönlümde gibson var ama ec500 diyor ne diyor anlamadım. ama sonuç olarak eğer ton ve hissiyat les paul isteniyorsa ec1000 o anlamda biraz ayrı bi dünya.

ec-1000 çok iyi gitar zaten ama ben şairin ne demek istediğini de anlamadım. petibör iki tene yedim diyor gönlümde gibson var ama ec500 diyor ne diyor anlamadım. ama sonuç olarak eğer ton ve hissiyat les paul isteniyorsa ec1000 o anlamda biraz ayrı bi dünya.
Şair farklı tatlar denemek istiyor ve soruyor. Ec-500 ile ec-1000 arasında ne kadar fark var yeni bir şeyler hissettirir mi?

Geri