Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Les Paul bir gitar arayışındayım. Pek uzman olmasam da sanırım Cort'un manyetikleri biraz daha fakat dediğim gibi pek bilgim yok. Bu iki modelden hangisi tercih edilmeli veya başka bir model öneriniz var mı?
Schecter Solo-II Standard Elektro Gitar (Bloodburstl) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Aslında yaklaşık 1 yıldır çalıyorum Yamaha bir hss stratım var. Şu an les paul sounduna daha uygun müzik yapmak istediğimden ona göre bir model bakıyorum. Başlangıç seviyesi derken zaten amatörce evde kendi halimde çalıyorum. Yeterli olur mu?
Cort Cr custom var elimde burda bahsi geçen bütün gitarlardan daha iyi. Cr300 de kağıt üstünde iyi duruyor ama custom kadar iyi mi bilemem. İlerde gitarı satarsam fazla değer kaybı yaşamasın diye bir kaygınız varsa cort almayın tabi.