rifat37 6 Ocak 2020 #1 Değişik bir soru olacak ama bu iki renkten hangisini seçerdiniz? Kararsız kaldım 😁.
rifat37 6 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İlk direk siyahi düşünüyordum ama koanın sıradışı görünümü aklımı çeldi.😜
Dusty 6 Ocak 2020 #4 Eğer seçenekler arasında Koa varsa, benim için diğerlerinin hiçbir zaman şansı olmaz. 🙂
Wraith 6 Ocak 2020 #5 Les Paul'a burst harici bir şey yakıştıramıyorum ben :/ Yine de Koa ve Ebony arasından Ebony seçerdim. Gold hardware ile muhteşem duruyor.
Les Paul'a burst harici bir şey yakıştıramıyorum ben :/ Yine de Koa ve Ebony arasından Ebony seçerdim. Gold hardware ile muhteşem duruyor.
redbone 7 Ocak 2020 #7 Ben önce tona bakarım. Renk ille de değişecekse de aslanlar gibi yeteneklerimi konuşturur istediğim renge boyarım 🙂
Ben önce tona bakarım. Renk ille de değişecekse de aslanlar gibi yeteneklerimi konuşturur istediğim renge boyarım 🙂
S simsek 9 Ekim 2020 #9 Arkadaşlar merhaba; Ben de Thomann üzerinden Epiphone les paul custom pro koa gitarı almayı düşünüyorum ancak koa ağacı ile bir les paul nasıl olur hiç fikrim yok. Yukarıda koa ağacını seçen arkadaşlarım nedenlerini de açıklayabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba; Ben de Thomann üzerinden Epiphone les paul custom pro koa gitarı almayı düşünüyorum ancak koa ağacı ile bir les paul nasıl olur hiç fikrim yok. Yukarıda koa ağacını seçen arkadaşlarım nedenlerini de açıklayabilir mi ?
Ketamin 9 Ekim 2020 #10 Koa'yı kim kaybetmiş ki Epiphone kullansın? 🙂 Gitar yine maun, sadece üzerine veneer denilen yöntemle koa eklenmiş.
Koa'yı kim kaybetmiş ki Epiphone kullansın? 🙂 Gitar yine maun, sadece üzerine veneer denilen yöntemle koa eklenmiş.