Evet yaptığın kişisel hakaretten dolayı zaten siteden çoktan atılmışsın.
Türkiye'de zaten gitarist projeleri çok sınırlı sayıda basında yer bulabilirken bu tip davranışlar tam bir çelişki oluyor.Koskoca emeklerle bişeyler sunmak yetmiyor dediğin gibi tek başına müzik yetmiyor.Keşke yetse ama bir işi yapıp tanıtımını yapmadığın zaman birçok emek boşa gidiyor neden çünkü insanlara ulaşmıyor.Çekememzlik yapmaya da gerek yok yoğun emekler sayesinde çoğu iş yürüyor o yüzden müzik piyasasında iş yapan,ter döken herkese saygım sonsuz ve onlara karşı çekememzlik yapmak anlaşılmaz bişey herkes çalıştığıkadar büyüyor çalışmayan büyüyemez ve çalışmadan da çalışanlara karşı kişisel laf sokmam sadece çocukça kıskançlık olur.
Şuan ikinci albüm için beste çalışmaları ile uğraşıyorum,bir yandan birsürü müzik marketle anlaşıldı,bir yandan bir parçaya video klip çekilecek onun çalışmalarına başlandı,bir yandan başka projelere benim müzik yapımlarım oluyor tiyatro oyunları gibi ve biryanda da kendi kişisel müzik çalışmalarım oluyor yani hayatında müzikle bu kadar zaman harcayan ter döken biri olarak bazı şeyleri hakettiğimi düşünüyorum ve emek veren herkesinde emeklerinini karşılığını alması gerektiğine inanıyorum.Bu yüzden emeğe saygı şart olan bir durum
Eklemek gerekirse Kalan 24 de "Yeraltı" programına konuk olacağım ve de Kanal B de " Anka" programına konuk olacağım.Şuan Anka sezon tatilinde olduğu için ve de yeraltı programı için de önce bir perormans videosu çekilmesi düşünüldüğü için kesin günü şuan belirtemiyorum.Daha detaylı bilgiyi burdan da paylaşacağım
Eren Kömürlü@TRT Fm (8 Eylül P.tesi-22:00)
8 Eylül Pazartesi gecesi saat 22:00 de TRT Fm'de "Geceye doğru" programında Murat Evgin'in konuğu oluyorum,albümden parçaların çalınacağı,hoş sohbetlerin olacağı programı Türkiye'nin dört bir yanından dinleyebilirsiniz
İstanbul :91.4
Ankara:104.4
İzmir:94.7
Türkiye'nin tüm şehirlerinden dinleyebileceğiniz programın şehrinizdeki frekansını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/frekanslar.aspx?tur=RD
Yeni bir konser haberimizi de çok yakında detayları ile açıklayacağım.
Albüm ön satışlarımız başlamış bulunmaktadır.Eylül'ün üçüncü haftası Türkiye dağıtımı başlayacaktır.Ön satışlarla ilgilenen arkadaşların bana ulaşmasını rica ederim.
Ayrıca daha önce bahsettiğim Amerikan "Shredguy Records"'un üretimi olan ve benim de yeraldığım comp. gitarist albümünü satın almak isteyen arkadaşlar olursa da bana ulaşabilirler