party demiş ki:🙂 konserler çok güseldi.fakat ses düzeninde aksaklıklar yaşandı.sanırım tamda tahmin edildiği gibi saund checkler için ve grupların yer değiştirmesi için yeterli zaman olamamasından kaynaklı sorunlar oluştuğu belli.çıkan gruplar ilk iki şarkılarını çalarken hala ayar yapıyolardı.Ayrıca çilekeş çok gecikti ve direc-t hiç çıkmadı.yinede çok eylendik.herşey için teşekkürler.
Eren kömürlü'nün müzik ziyafetide güseldi gerçekten.fakat rifler arasında daha yumuşak geçişler olsa dahamı ii olur diyorum!
Artık şu adama kasıtlı kötü mesaj atmaktan bi vazgeçin,herkes baydı.MNB demiş ki:ben begenmedim konseri çünkü gitar tonları bile çok kötüydü 🙁 ama bateri ve bascı çok ii çalıyorlardı bi de bi şarkıda eren vokal de yaptı işte o zaman herkesin ÇİLEKEŞ nerde dediklerini duydum konser alanından çıktım ve eren kömürlü sahneden inince geldim bir çokları gibi 😀
maresalx demiş ki:Artık şu adama kasıtlı kötü mesaj atmaktan bi vazgeçin,herkes baydı.MNB demiş ki:ben begenmedim konseri çünkü gitar tonları bile çok kötüydü 🙁 ama bateri ve bascı çok ii çalıyorlardı bi de bi şarkıda eren vokal de yaptı işte o zaman herkesin ÇİLEKEŞ nerde dediklerini duydum konser alanından çıktım ve eren kömürlü sahneden inince geldim bir çokları gibi 😀
Bize ne Eren indikten sonra döndügünde ne yaptığından,bi kere ayıp bişi bunu buraya yazman..
acos demiş ki:sen adamı izlemediysen ne gibi bir yorumun olabilirki konser esnasında gittim diyorsun burası ERENin forumu eren hakkında ne diceksende ama konser sonrası bunu yaptım,orda üniversiteli hatunlar vardı içtik ben izlemedim konseri çilekeşte geldik fln ne bu abi yapacaksanızda adam akıllı kötü eleştiri yapın.
suppersoundselect demiş ki:öncelikle belirteyim hiç bir müzik aleti çalmıyorum, hiç bir gurupla çalışmıyorum. sadece dinleyiciyim, iki gün boyunca belli bölümlerde şenlikte bulundum. eren kömürlü'nün dinlenmesi bence gayet normal... o saate küçük iboyu koysan o da dinlenir... başarısız mıydı? hayır başarısız değildi ama o saatte o sahnede olmayı bence hakkeden başka guruplar vardı... örneğin 2. gün sanırım burst appeal o sahne şovuyla orayı hakkaden guruplardan biriydi mesela(biraz sert olmasına rağmen). ilk günden de insanları erenden daha çok eğlendiren guruplar oldu bence... başarılar...
jokermg demiş ki:suppersoundselect demiş ki:öncelikle belirteyim hiç bir müzik aleti çalmıyorum, hiç bir gurupla çalışmıyorum. sadece dinleyiciyim, iki gün boyunca belli bölümlerde şenlikte bulundum. eren kömürlü'nün dinlenmesi bence gayet normal... o saate küçük iboyu koysan o da dinlenir... başarısız mıydı? hayır başarısız değildi ama o saatte o sahnede olmayı bence hakkeden başka guruplar vardı... örneğin 2. gün sanırım burst appeal o sahne şovuyla orayı hakkaden guruplardan biriydi mesela(biraz sert olmasına rağmen). ilk günden de insanları erenden daha çok eğlendiren guruplar oldu bence... başarılar...
Hurock 2. başkanı olmanın da bazı faydaları olacak tabii 😀
Hem bu sayede Eren kardeşimizle iyi geçinmeye çalışanlar da türemiş bak, ne güzel.
MG