www.erkanogur.net albüm içerikleri,yazılar, bir çok röportaj var...
pyramind demiş ki:Kendisini tanıyan her müzisyenin gönlünün tahtında oturmas gereken herşeyden önce örnek insan, ve örnek müzisyen.
Tabi, böyle kendine has, böyle özel bir kişi olduğu için hakkında kulaktan dolma bilgiler alıp başını gidiyor.
Kendi perdesiz klasik gitarını yapmıştır, ama perdesiz gitarın mucidi değildir(keşke olsaydı).
Kendisi Ebowun da mucidi değildir. Malesef.
Kendisi kopuzun da mucidi değildir.
Ama bütün bu sayılanların hakkını sonuna kadar vererek çalar. Tüm bu sayılanlar onun kullandığı araçlardır.
Bunlar dışında enstruman yapımıyla ilgilidir, ve kendi icadı pek çok enstrumanı olduğunu biliyorum. Kopuz bunlardan bir ideğil ama, kopuz geleneksel bir çalgıdır, üstadın sanırım elazığda yaşadığı dönemlerde müzikle ilk haşır neşir olduğu enstruman olsa gerek.
Gitarla 20 yaş civarında tanışmıştır. Bu da bazı şeylerde üstün olmak için 6 yaşında o işe başlamak gerekmediğini, olayın azimde, kişilikte, tarzda bittiğini ıspatlamaktadır. (yine de çocukluğundan beri müzik içinde olduğunu unutmayalım)
Her insan evladı kendi kendinin erkan oğuru olabilir, yeter ki doğru yönde düşünsün, neden müzik yaptığını düşünsün, kötü yoldaysa samimiyetle kendine itiraf etsin, ve istediği yola koyulsun.
Çok kral adamdır.
Loogie demiş ki:Bu adamın ölçüsü Türkiye değil, kesinlikle dünya! Adam Türkiye'yi aşmış gerçekten 1000 gömlek üstünde... İzleyince morelim bozuluyor gerçekten ama sonra sohbet edince kendime geliyorum 😉
Loogie demiş ki:Bu adamın ölçüsü Türkiye değil, kesinlikle dünya! Adam Türkiye'yi aşmış gerçekten 1000 gömlek üstünde... İzleyince morelim bozuluyor gerçekten ama sonra sohbet edince kendime geliyorum 😉