Ernie Ball tellerim 2 ayda paslandı

Selamlar Amazon'dan aldığım ernie ball tellerimi ilk taktığım an zaten elime aaldığım gibi sarımsız teller karardı normalde günler sürmesi gereken durum bende 10 saniyede oldu sanki üstündeki gri boya kalkmış gibi bişeydi ama sorun etmedim çünkü böyle şeylerin normal olmadığını bilmiyodum çünkü ilk gitarım ve ilk defa tel değişimi yaptım. Sonra biraz forumlarda dolaştım böyle bişeye rastlayan birini görmedim, bu çok sorun etmedim fakat telleri takalı 2 ay civarı bi süre geçti ve tellere baktığımda özellikle köprü yakınındaki teller baya baya kahverengi olmuş anlayamadım ellerim biraz terliyo ancak silmem gerekecek kadar olmasada ben yinede siliyorum ayrıca günde alıpta saatlerce çalamıyorum zaman bulamıyorum zaten çalsam çalsam anca 1 saat falan çalabiliyorum yani daha önce bunu yaşayan yada sebebini bilen varmı?

Ernie Ball un ömrü o kadar.

İlk anda pas gibi durum varsa,sahte dırumuda olabilir çok fazla oluyor.

Elixir alın,birde Dunlop 65 strings cleaner,kullanmadığınız zamanlarda telleri bununla temiz tutarsanız elixir min 6 ay sizi idare edecektir.

Ernie Ball kötü bir tel değil,yoğun çalıp 1-2 haftada bir tel alırım diyorsan,elixire göre ton sıcaklığı bana göre daha bile iyidir..

Uzun kullanımda elixir şu an rakipsiz..

Sorun ilk çalımda başlamış. Normal değil. Yani kullanım süren veya elinin terlemesi veya havanın nemiyle böyle bişeyi bu kadar çabuk yaşayamazsın.
Aklıma ilk şu geldi: Sahte tel satmış olabilirler.
Şu aşağıdaki makaleye bir bak derim. Birebir taklit teller çok uzun zamandır piyasada. Bunun gibi çok makale var.

Geri