Zaten o büyük sorun ya. Arasıra düşünüyorum bu kız gerçek olsa nolur du diye de. Kesin peşinden koşardım da sonu kötü olurdu. Koskoca şeytan bu başa çıkmak kolay mı 😉Rape_ME demiş ki:Aman diyim Roth-Azad !
Biliyorsun şeytan kafayı hilale takmış.Sen vazgeç bu sevdadan 🙂
Gerçi Hilal'de peşinden gidilmicek gibi değil ama...
amnesia demiş ki:Dün Trt2'de röportajı vardı, şey sırasında yapmışlar, hani Fransız çizerlerle biraraya gelmişlerdi ya o sırada.^_^
Roth-Azad demiş ki:Zaten o büyük sorun ya. Arasıra düşünüyorum bu kız gerçek olsa nolur du diye de. Kesin peşinden koşardım da sonu kötü olurdu. Koskoca şeytan bu başa çıkmak kolay mı 😉Rape_ME demiş ki:Aman diyim Roth-Azad !
Biliyorsun şeytan kafayı hilale takmış.Sen vazgeç bu sevdadan 🙂
Gerçi Hilal'de peşinden gidilmicek gibi değil ama...
6nanik9 demiş ki:Sadece onu okumak için bile penguen alabilecegim yazar .)
Roth-Azad demiş ki:Aman diyim Hilal Ersin'İn değil Kenan Yarar abimizin de hakkaten biz niye olayı Hilal'e çevirdik. oLsun topic ona feda olsun 🙂
futurist demiş ki:amnesia demiş ki:Dün Trt2'de röportajı vardı, şey sırasında yapmışlar, hani Fransız çizerlerle biraraya gelmişlerdi ya o sırada.^_^
O çizerlerle bir araya geldiği günü anlattığı bölüm de çok güzeldi ya... Okurken ulan bu adam ben miyim? Biri benim hayatımımı anlatıyor acaba gibi paranoyalar yaşıyorum :? Süperdir. Çok severim. Dostum olsun o benim :roll: