ponomol52 5 Haziran 2016 #1 Dostlar şimdi elimde P50W 2 Kolon var.Enpedansları 4ohm.Bu kolonlar için nasıl bi amfi önerirsiniz.
Aegnor Luinwe 5 Haziran 2016 #2 Tek kanallı bazarcı anfileri var. Onlardan önerebilirim. Megafon filan da takılıyo.
ponomol52 5 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aegnor Luinwe demiş ki: Tek kanallı bazarcı anfileri var. Onlardan önerebilirim. Megafon filan da takılıyo. Hepsini görmek için tıklayın... Nerden bulabilirim hocam?
Aegnor Luinwe demiş ki: Tek kanallı bazarcı anfileri var. Onlardan önerebilirim. Megafon filan da takılıyo. Hepsini görmek için tıklayın... Nerden bulabilirim hocam?
forbidden_city 7 Haziran 2016 #6 EMM demiş ki: 500-600 TL verip kabin almanıza gerek yok. Hepsini görmek için tıklayın... Ya 😀😀😀😀😀😀😀😀 Bir sigara parasına @cenkcakmakci tutar bence de hepsini.
EMM demiş ki: 500-600 TL verip kabin almanıza gerek yok. Hepsini görmek için tıklayın... Ya 😀😀😀😀😀😀😀😀 Bir sigara parasına @cenkcakmakci tutar bence de hepsini.