Eskişehir Eskişehir içi grup kurmak istiyorum

Merhabalar. Uzun yıllardır müzikle uğraşıyorum. Film müziği bestelerinden, rock, metal türüne kadar geniş skalada müzik bilgim ve bestelerim var. Hem yabancı rock cover hem de kendi bestelerimi hayata geçirebilecek grup kurma isteğim var. Davul çalıyorum yan enstrüman olarak pianoya da hakimim. İyi düzeyde Cubase kullanıyorum, ciddi kayıtlar da alınabilir veya canlı performans videoları çekebilecek stüdyoda keyfine jamming yapacak grup arkadaşları arayışındayım. Bass, akustik, klavye, vokal ve elektro gitar çalabilen kişiler ulaşırsa detaylı konuşup harekete geçebiliriz. Özel mesaj veya bu konu üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merhabalar ben de uzun yıllardır grup kurma hayalim var Güzel Sanatlar Lisesi terkim sebebi de Enstürmanıma karşı çaba gösteremedim başta keman seçtim fakat sonrasında sıkıldım ve bateri istedim özel kursa gittim ona da gücüm yetmedi ses üzerinden de okulda fazla ilgilenmedikleri için bıraktım açıktan devam ediyorum Vokal olarak beraber bi şeyler yapmak isterim yaşım 18 aynı zamanda 12 saat fabrika da çalışmaktayım yani bilmiyorum nasıl ayarlarız zamanım çok kısıtlı evet ama bi şekilde başlamak istiyorum Ses rengim bass çok ince notalara çıkamıyorum yüz yüze gelirsek daha detaylı konuşabiliriz Ramazan ayı bitmeden görüşme ımkanımız daha iyi 10 saat çalışıyorum akşam 6 da çıkıyorum Ramazan dışında 8 de çıkıyorum

Merhabalar ben de uzun yıllardır grup kurma hayalim var Güzel Sanatlar Lisesi terkim sebebi de Enstürmanıma karşı çaba gösteremedim başta keman seçtim fakat sonrasında sıkıldım ve bateri istedim özel kursa gittim ona da gücüm yetmedi ses üzerinden de okulda fazla ilgilenmedikleri için bıraktım açıktan devam ediyorum Vokal olarak beraber bi şeyler yapmak isterim yaşım 18 aynı zamanda 12 saat fabrika da çalışmaktayım yani bilmiyorum nasıl ayarlarız zamanım çok kısıtlı evet ama bi şekilde başlamak istiyorum Ses rengim bass çok ince notalara çıkamıyorum yüz yüze gelirsek daha detaylı konuşabiliriz Ramazan ayı bitmeden görüşme ımkanımız daha iyi 10 saat çalışıyorum akşam 6 da çıkıyorum Ramazan dışında 8 de çıkıyorum

Merhaba grubu toparlamaya başladık detaylı olarak konuşabiliriz. Biz de akşam saatlerinde çalıyoruz saat olarak sıkıntı olmaz. Haberleşebiliriz vokal arayışı devam ediyor.

Son düzenleme:

Geri