Merhaba, Eskişehir'de punk rock grubu kurmak istiyorum. Nofx, No Use For a Name, Blink-182, Descendents, Green Day; Türkiye'den Asperger, Kilink, Padme gibi grupları ve bunların benzeri grupları dinlemeyi seviyorum,onların tarzına benzer skate/punk grubu kurmak istiyorum. Daha çok beste odaklı kendi şarkılarımızı yaptığımız ve bunu yaparken eğlenebildiğimiz bass,davul ve gitar çalan arkadaşlar arıyorum. Elektro gitarımı yeni aldım, önceden klasik gitarım olduğu için biraz çalmayı biliyorum ama hâlâ amatör seviyedeyim bu yüzden gitarım olsa da sahnede çalmayı pek tercih etmem (vokalist olmak istiyorum) ama fazladan gitarist bulunana kadar idare edebilirim. Aşırı iyi olmanıza vs. gerek yok bu tarz müzik yapmak istemeniz yeterli, birlikte çalıp kendimizi geliştirebiliriz. İlgilenenler ile buluşup bi nasıl gittiğine bakıp kafalar uyuşursa birlikte devam edebiliriz. Bu arada bir kaç bestem falan da var. 19 yaşındayım yaş çok önemli değil ama 18'den büyük olsanız iyi olur (ileride olur da mekanlarda çalarsak diye). Hevesliyseniz 18'den küçük olsanız da olur önemli değil.
Son düzenleme: