Eskişehir de sx marka gitar satan muzik marketler nelerdir?
Profil nicht verfügbar | FacebookKonuyla alakasız fakat Eskişehir'de şuan luthier var mı? Varsa adresi özelden atabilir misiniz?
Hocam sap-entonasyon ayarı diyorsan ücretsiz yapacağını zannetmiyorum. Ben en son atölyesi adalarda iken gitmiştim. Kendisi çok yoğundu, duyduğuma göre işleri hala yoğunmuş. Eğer gitarınıza bakım yaptıracaksanız muhtemelen ücretli yapar ama verdiğiniz paraya değer diye düşünüyorum.@kadiraksoy ücretsiz gitar ayarı yapıyorlar mı?
Fırat muzikte tele var mıdır kuçuk bir yere benziyor ve fiyatlar mydukkan ile aynı mıdır?aytaç(seylap) caddesi üzerinde küçük bir müzik dükkanı var(özbesin karşısında). oradaki gitarlar sx olması lazım ama çok çeşit yok. kırım caddesi ile cengiz topel caddesi kesişimine yakın yerde de fırat müzik var, sanki orada da görmüş olabilirim. diyaframda yok.
fakat getirtmek istiyorsan hepsi getirirler.
Ama +50 TL'ye mal olur.Eskişehirde SX satan yer yoksa ya da modeller kısıtlıysa, Hızlı Tren > Ankara > Kızılay > Do-Re Müzik > Hızlı Tren > Eskişehir yöntemiyle 3-5 saat içerisinde en iyi şekilde halledilebilir.
Burada ilan açılması ne alaka? İsterseniz herkese özel mesaj da geçin herkes iyice duysun. Bari bu forumu kirletmeyin arkadaş...Yüksek müsaadeniz ile yönetime ispiyonladım...SX SST ASH NA 390TL. Kapali kutusunda, Adınıza Faturalı, 2 Yıl Distribütör Garantili, Ücretsiz Kargo ve Kapıda Nakit Ödeme seçeneği ile adresinize gönderiyorum.
Nereye açıldı hocam, çok iyi olmuş 🙂Eskişehir dore açıldı zaten.