Peki arkadaşlar, Eclipse in LTD modeli olan EC-1000 deluxe'leri nasıl buluyorsunuz.Sizce ltd ec-1000 mi yoksa Epiphone Standart serisi mi daha iyidir?ec-1000in sevmediğim tek özelliği, 24 perde olması, normal bir 24 perde de değil, 24,75 uzunlukta (22perde uzunluğu) son iki perde normal 22perdeli gitara eklenmiş, ulaşımı zor, hem sap manyetiği daha aşağıya kaymış.Les Paul'lerde gitarın o özel sesi, 24 perdeli les paullerden çıkmıyor diye biliyorum manyetik aşağıya kaydığı için, bunda gerçi ton les paule pek benzemiyor fakat yinede görünüş olarak ta biraz kötü bence.
Özelliklere bakarsak ben ec-1000 derim direk, aynı şekilde Eclipse ve Gibson karşılaştırılırken, özellikler bakımından Eclipse daha iyi duruyor, daha iyi köprü, daha iyi tunerlar, nut hakkında pek bir şey diyemicem, gibsonunkini bilmiyorum, eclipse de bone nut var, custom olanlarında graphite.Ama bir arkadaşım, Eclipse denediğini söyledi, hayal kırıklığı dedi, gibson alırım dedi. :?
eclipse'in bu modeli görüntü olarak muhteşem ayrıca
Özelliklere bakarsak ben ec-1000 derim direk, aynı şekilde Eclipse ve Gibson karşılaştırılırken, özellikler bakımından Eclipse daha iyi duruyor, daha iyi köprü, daha iyi tunerlar, nut hakkında pek bir şey diyemicem, gibsonunkini bilmiyorum, eclipse de bone nut var, custom olanlarında graphite.Ama bir arkadaşım, Eclipse denediğini söyledi, hayal kırıklığı dedi, gibson alırım dedi. :?
eclipse'in bu modeli görüntü olarak muhteşem ayrıca