EMG HZ-4 var uzerinde. Yani 81in pasif versiyonu
avenger demiş ki:Eğer burda ltd yi savunan birisi, başka bir başlıkta schecter almak istediğini söylüyorsa, bu onun konuya objektif baktığını gösterir.
soulwalker demiş ki:avenger demiş ki:Eğer burda ltd yi savunan birisi, başka bir başlıkta schecter almak istediğini söylüyorsa, bu onun konuya objektif baktığını gösterir.
Burada ltd'yi savunan birisi objektif olmak istiyorsa ltd alır, schecter alıyorsa ona objektif denilmez. Savunduğun ltd'yi al o zaman. Yoksa ona o kadar para vermek istemiyo musun? 😆
soulwalker demiş ki:avenger demiş ki:Eğer burda ltd yi savunan birisi, başka bir başlıkta schecter almak istediğini söylüyorsa, bu onun konuya objektif baktığını gösterir.
Burada ltd'yi savunan birisi objektif olmak istiyorsa ltd alır, schecter alıyorsa ona objektif denilmez. Savunduğun ltd'yi al o zaman. Yoksa ona o kadar para vermek istemiyo musun? 😆
spree demiş ki:solitude71 demiş ki:Pera zaten ESP distribütörü, mağazaya gittiğinizde de genelde bütün modeller bulunuyor. Bu arada Alexi hikaye, asıl SV ve NV mükemmel gitarlar.
Hikaye demek biraz ağır oldu ama sana katılıyorum. Sadece birtane emg var üzerinde clean tonlar için yapılmış bir gitar değil bu yüzden ben uzak durdum ondan ayrıca üzerinde iki tane emg olan gitarlar varken neden gidip birtane olanına 3999 dolar vereyim ki? Yada ltd olanına fark etmez. Kitarın kullanılabilirliği az. Sadece dist kullananlar için ideal ama parasını hak etmediği bir gerçek.
bunny_a_mean demiş ki:üstünde iki emg olan almak varken tek emg liye neden para vereyim nasıl bir yorumdur anlamadım. O zaman benim kafamda bir soru oluşur precision bass için bir yerlerini yırtan adamlar parasını boşa mı harcamıştır onlarda iki manyetikli model alırlardı. tek ya da çift olması kaliteyi arttırır azaltır gibi bir yorum olamaz ikisinin tonu farklıdır.(gerçi denemedim ikisini de ama muhtemelen farklıdır yani)