- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biri kac yıllık diğeri kac yıllık bilip bilmeden konusmayalimBüyük fark, nasıl dikkat etmedik buna 😁
Biri kac yıllık diğeri kac yıllık bilip bilmeden konusmayalimBüyük fark, nasıl dikkat etmedik buna 😁
Peki tamam 🤣Biri kac yıllık diğeri kac yıllık bilip bilmeden konusmayalim
İkisi de aynı cacık, birinin kasesi yeni.Biri kac yıllık diğeri kac yıllık bilip bilmeden konusmayalim
Sen saçmalamışsın. LTD Ec 500, LTD MH1000, ve ESP KH2 sahibi oldum. Şuan ESP M2 devam ediyorum. Birçok modelini de denedim. 20 yıldır ESP gitarlar ile ilgileniyorum.Saçmalamışsınız hocam. 2 senedir kullanmıyor olsam gitarı inanırdım. Bu süreç içinde kemik eşik ve ikinci el seymour duncan manyetikler ile sınıf atladı hatta gitar.
Arkadaşın bütçesi açısından konuşuyorum ben üst seviye gitarlarını denemediğimden değil. Kişisel yorumunuzu kesinlikle böyledir gibi yazdığınızı gördüm bu yüzden böyle yazdım. Ben denediğim ve çok büyük farklar olmadığı için modifiye ettim. Diğer gitarlarımdada aynı yolu deniyorum.Sen saçmalamışsın. LTD Ec 500, LTD MH1000, ve ESP KH2 sahibi oldum. Şuan ESP M2 devam ediyorum. Birçok modelini de denedim. 20 yıldır ESP gitarlar ile ilgileniyorum.
ESP takıntım dışında Fender, Gibson, Schecter, İbanez, Cort, Washburn, vb birçok gitarımda oldu, oluyor zaman zaman değiştiriyorum onları projelere göre değişik gitarlarım oldu.
EC256 Endonezya'da muhtemelen Cort'un fabrikasında üretiliyor. Başlangıç seviyesi bir gitar.
Hatta sen bile memnun kalmamışsın 10.000 TL üzerinde değeri olan Seymour Duncan manyetikler takmışsın.
Bu arada senin gitarın senin kullanım tarzına göre iyi gelebilir. Senin adına sevindirici.
Adamın elinde Cort LP giriş seviyesi bir gitar var. Seviye atlamak istiyor. 10.000-20.000 üstüne koyup bir gitar alacak. En azından orta sınıfa çıkması lazım.
LTD LP modellerinden en düşüğü EC200 zaten ve onun bir tık üstü EC256 modeli en alttaki ikinci gitarı ile ne seviye atlayacak.
EC 1000 modeli desen ok. Lafım yok. İnsanları yanıltmayın. İnsanların paralarını sokağa atmasınlar.
Ben giriş seviyesi gitar aldım üzerine 10.000 -15.000 TL manyetik taktım sınıf atladı demenin manası yok tabi ki sınıf atlayacak ama EC 1000 seviyesine gelmez.
EC400 - EC500 seviyesine geldi diyebilirsin.
Bu arkadaşın ikinci el LTD EC1000, MH1000, M1000 orta sınıf gitar alması doğru olan bir süre sonra oda yeterli gelmeyecek.
Üst sınıfa geçmek isteyecek ESP markasına yönelecek, ne alırsan al zaten üst sınıf 2500$ başlar.
Giriş seviyesi gitarlar 200-600$ Çin Endonezya Kore, Orta seviye gitarlar 600-1900$ Endonezya, Kore, Japon, Üst seviyeler 2000-6000$ Japon ve Amerikan gitarlar
Yok saçmalamamış gayet doğru söylemiş, ltd gitarlarda 200 serisi ile 1000 serisi arasında çok ciddi işçilik, Hardware ve ağaç kalitesi farkı var. Schecter'ın üst modelleri de ltd deluxe 1000 serisi ile denk. Prs'in Kore gitarlarıda çok daha güzel ltd 200 serisinden.Saçmalamışsınız hocam. 2 senedir kullanmıyor olsam gitarı inanırdım. Bu süreç içinde kemik eşik ve ikinci el seymour duncan manyetikler ile sınıf atladı hatta gitar.
Hocam kafam çok karıştı 2.el bunları buldumSen saçmalamışsın. LTD Ec 500, LTD MH1000, ve ESP KH2 sahibi oldum. Şuan ESP M2 devam ediyorum. Birçok modelini de denedim. 20 yıldır ESP gitarlar ile ilgileniyorum.
ESP takıntım dışında Fender, Gibson, Schecter, İbanez, Cort, Washburn, vb birçok gitarımda oldu, oluyor zaman zaman değiştiriyorum onları projelere göre değişik gitarlarım oldu.
EC256 Endonezya'da muhtemelen Cort'un fabrikasında üretiliyor. Başlangıç seviyesi bir gitar.
Hatta sen bile memnun kalmamışsın 10.000 TL üzerinde değeri olan Seymour Duncan manyetikler takmışsın.
Bu arada senin gitarın senin kullanım tarzına göre iyi gelebilir. Senin adına sevindirici.
Adamın elinde Cort LP giriş seviyesi bir gitar var. Seviye atlamak istiyor. 10.000-20.000 üstüne koyup bir gitar alacak. En azından orta sınıfa çıkması lazım.
LTD LP modellerinden en düşüğü EC200 zaten ve onun bir tık üstü EC256 modeli en alttaki ikinci gitarı ile ne seviye atlayacak.
EC 1000 modeli desen ok. Lafım yok. İnsanları yanıltmayın. İnsanların paralarını sokağa atmasınlar.
Ben giriş seviyesi gitar aldım üzerine 10.000 -15.000 TL manyetik taktım sınıf atladı demenin manası yok tabi ki sınıf atlayacak ama EC 1000 seviyesine gelmez.
EC400 - EC500 seviyesine geldi diyebilirsin.
Bu arkadaşın ikinci el LTD EC1000, MH1000, M1000 orta sınıf gitar alması doğru olan bir süre sonra oda yeterli gelmeyecek.
Üst sınıfa geçmek isteyecek ESP markasına yönelecek, ne alırsan al zaten üst sınıf 2500$ başlar.
Giriş seviyesi gitarlar 200-600$ Çin Endonezya Kore, Orta seviye gitarlar 600-1900$ Endonezya, Kore, Japon, Üst seviyeler 2000-6000$ Japon ve Amerikan gitarlar