AykhannZK 9 Mart 2024 #1 Ltd delerde acaba w ile seri numarasinin baslanmasi ne demekdir?internerde birsey bulamadim bu konuda
Ltd delerde acaba w ile seri numarasinin baslanmasi ne demekdir?internerde birsey bulamadim bu konuda
gokhanakcagoz 9 Mart 2024 #2 W ler kore üretimi seri no başlangıcı diye biliyroum. Bende ki ec 1000 de W ile başlıyor.
solitude71 9 Mart 2024 #3 Endonezya ise IW or W = P.T. Wildwood. C or IC = Cor-tek. S or IS = Samick. Kore ise W = World Music Instrument. IR = Peerless. Üretildiği Fabrikaların kodları ESP Serial Number Decoding: LTD Guitars Included Decoding your ESP serial number can be tough. Learning what they mean can unlock a wealth of information. For LTD models too! killerrig.com
Endonezya ise IW or W = P.T. Wildwood. C or IC = Cor-tek. S or IS = Samick. Kore ise W = World Music Instrument. IR = Peerless. Üretildiği Fabrikaların kodları ESP Serial Number Decoding: LTD Guitars Included Decoding your ESP serial number can be tough. Learning what they mean can unlock a wealth of information. For LTD models too! killerrig.com
AykhannZK 9 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 solitude71 demiş ki: Endonezya ise IW or W = P.T. Wildwood. C or IC = Cor-tek. S or IS = Samick. Kore ise W = World Music Instrument. IR = Peerless. Üretildiği Fabrikaların kodları ESP Serial Number Decoding: LTD Guitars Included Decoding your ESP serial number can be tough. Learning what they mean can unlock a wealth of information. For LTD models too! killerrig.com Hepsini görmek için tıklayın... gitar kore w ile basliyor rammstein rzk signature ltd model sadece espleri hic derin arastirma firsatim olmadi.w0600714 sanirim 2006 senesini gosteriyor ilk 06 ama sonrasini okuyamadim.
solitude71 demiş ki: Endonezya ise IW or W = P.T. Wildwood. C or IC = Cor-tek. S or IS = Samick. Kore ise W = World Music Instrument. IR = Peerless. Üretildiği Fabrikaların kodları ESP Serial Number Decoding: LTD Guitars Included Decoding your ESP serial number can be tough. Learning what they mean can unlock a wealth of information. For LTD models too! killerrig.com Hepsini görmek için tıklayın... gitar kore w ile basliyor rammstein rzk signature ltd model sadece espleri hic derin arastirma firsatim olmadi.w0600714 sanirim 2006 senesini gosteriyor ilk 06 ama sonrasini okuyamadim.