Spider modelini denedim PERA müzikte o hafta uyuyamamıştım kendi gitarımı elima almadım. işe girim iki ay ac gezicem alıcam 3milyar 950 milyon türk lirası 🙂 gözümü kırpmadan veririm.
rastansaga sağolsun çok yardfım ediyor zaten cort bölümündeya sen istedikten sonra bağlama ile metal yapabilirsin (biraz abartı oldu biliyorum) ancak ec 50 ye vereceğin parayla git çok daha iyi bir cort alırsın rastansaga duy sesini keşmekeşin 🙂
dorlin demiş ki:ltd'ler iyidir ya. Genellikle fiyatının hakkını vermiyor deniyor ama bilemiyorum. Sorduğunuz herkesin parasını haketmiyor diyeceği mh-50'yi uzun süre kullandım ve çok güzel idare etti. Hatta onu almayı düşünen varsa da alsın derim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım ve rahat olduğum bir gitardı.
Düşük serili ltd'lere bakıyorsanız muhtemelen ilk gitarlarınızdan olacaktır. Çok kafa yormadan alınabilecek gitarlar bence. Çünkü o dönemlerde sizi çok iyi götürecek gitarlar...
Caaanım mh-50imi neden kötülediklerini ancak elime bir jackson wrmg aldıktan sonra anladım yani 😀 bırakın o kadar da olsun.
Norton_Antor demiş ki:ağaç farkı yok işçilik farkı var.ağaçları aynı yerden alınıyor onların toptan alımlar daha ucuz çünkü.
birkaç ufak hardware farkı var orada yazıyor zaten.
son derece iyi bir gitar ltd alexi.