B berke-sam 28 Ağustos 2017 #1 Ltd ec-401 vb modelini çok aradım ama tükenmiş gözüküyor çoğu yerde esp satan bildiğiniz dükkanlar?
Rammlied 4 Eylül 2017 #2 bende merak ediyorum bunu. Esp gitarı insanlar nereden buluyor anlamıyorum stoğa girdiği gibi kapış kapış mı gidiyor bu nedir
bende merak ediyorum bunu. Esp gitarı insanlar nereden buluyor anlamıyorum stoğa girdiği gibi kapış kapış mı gidiyor bu nedir
petruccist 13 Eylül 2017 #5 berke-sam demiş ki: Stoklarda çoğu gitar yok malesef Hepsini görmek için tıklayın... Kesin alıcı olduğunuzu belirtir ve getirtmelerini isterseniz getirtirler. Cangöz bildiğimiz gibi oldukça paragöz...
berke-sam demiş ki: Stoklarda çoğu gitar yok malesef Hepsini görmek için tıklayın... Kesin alıcı olduğunuzu belirtir ve getirtmelerini isterseniz getirtirler. Cangöz bildiğimiz gibi oldukça paragöz...
B berke-sam 13 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 zaten görüştüm yardımcı olalım dediler , elimde şuan para olmadığını,daha sonra istesem getirip getirmeyeceklerini sordum dönüş dahi yapmadılar 😀
zaten görüştüm yardımcı olalım dediler , elimde şuan para olmadığını,daha sonra istesem getirip getirmeyeceklerini sordum dönüş dahi yapmadılar 😀
O Omer-say 6 Ekim 2017 #7 berke-sam demiş ki: zaten görüştüm yardımcı olalım dediler , elimde şuan para olmadığını,daha sonra istesem getirip getirmeyeceklerini sordum dönüş dahi yapmadılar 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Paran olunca alırsın
berke-sam demiş ki: zaten görüştüm yardımcı olalım dediler , elimde şuan para olmadığını,daha sonra istesem getirip getirmeyeceklerini sordum dönüş dahi yapmadılar 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Paran olunca alırsın