Hey Hollywood ömründe böyle bir film görmüş müydün ha? 😆 Bir “of” çektiren bir film.Başta Charlie Kaufmann olmak üzere senaryosu herşeyiyle mükemmel bir film.Aşk hikayelerinin sıra dışılığına şahit olunabilir bu filmle.İlk öncelikle Charlie Kaufmann’ın daha önce “Adaptation” ve “Being John Malkovich” filmlerinin senaryosunu çok beğenmiştim ama bu film her ne kadar o kendi tarzına yakın olsa da; bu filmle en iyisini ortaya koymuş diyebilirim.
Kate Winslet’in bir filmde bu kadar tatlı görüneceğini düşünmezdim.Çok iyi bir oyun çıkartmış.Ama ben Jim Carrey’in en başarılı oyununun “Man On The Moon”daki oyunu olduğunu düşünüyorum.Ama bu film onun ciddi bir filmde nasıl da başarılı olunacağının kanıtıdır.Ama bir yerde çok güldürüyor.Özellikle filmin başlarında arabanın üstündeki notu farkettiği andaki surat ifadesi müthişti.Flashback olayları müthişti.Bembeyaz kar görüntüleri müthişti.Filmin kronolojisi kızın saç rengine göre sıralarsak yeşil,turuncu,kırmızı ve mavi... 😉
Hatıralarla baş başa kalma,onları silme v.b olayları çok filmde görmedim.Konusu da pek edilmedi sanırım ama bir çok tarz iç içe gelmiş gibi geldi bana.Hafif gülümseten olaylar mevcut filmde,tuhaf bir melankoli,farklı bir romantizm...Oyunculuklar da mükemmele yakındı diyebilirim.Kirsten Dunst çok iyi oynamış.Çok beğendim bu filmi.