Daha once JS 100 ve Digitech Rp 300 ile beraber kullandigim ( Aradan 5-6 sene gecti ) Marshall Valvestate 65W amfimin distortion tonlari istedigim gibi degildi. clean ton muhtesemdi fakat istedigim seviyede degildi distortion'i. Model lambaliydi hem de. Gecen yil bazi sikintilar sebebi ile hem gitari hem de amfiyi elimden cikarmak zorunda kaldim. Simdi yeni bir gitar aldim Schecter Lady Luck modeli ve bugun yarin buna uygun bir amfi alacagim. 500 TL diyorlar Ingiliz yapimi 2. el 40W lambali Marshall icin. Cin ve Hindistan daha yuksek W Marshall modelleri daha ucuza da alabiliyorum bu magazadan. Yalniz Roland Cube 30X diye bir model var fiyatini bilmiyorum ama, micro cube mu oluyor bu ? sesini baya bir begendim 30W olmasina ragmen. Benim istemedigim sey kalin tonlar plastik gibi cikiyor dusuk W li amfilerde. bong bong bong diye igrenc bir ses cikiyor. bu nedenle 40W ve ustu dusunuyorum daha once kullandigim gibi. Kisik ses de olsa kalitesi cok onemli benim icin. Sizin tavsiyeniz var mi bu konuda ? Laney LX 65-R diye bir model de var. Bu modelin fiyati sifir oldugu icin uygun geldi. 500 tl civarina alinabiliyor 65W Celestion speakerli. Lambali mi bilmiyorum. Lutfen yardimci olur musunuz arkadaslar bir an once halletmek istiyorum bu isi. Maximum limitim 500 TL buna gore fikir belirtirseniz sevinirim.