Ev için Positive Grid Mini Vai vs Blackstar ID core 40 v3

Selamlar ev için bir amfi almayı düşünüyorum evde haliyle yüksek sesli kullanamayacağım steve vai yi de çok seviyorum positive grid spark mini vai versiyonu çıktı vai nin kendi hazırlamış olduğu 4 ton var 10 watt bir taşınabilir amfi daha dogrusu hoparlör desek yeridir onun ile id core 40 v3 arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ?

Positive gri 17k
Blackstar 10k

Blackstar Debut 50r, Orange Crush 35rt, Marshall Mg30GDFX (forumda pek sevilmez 🙂, Laney Lx35-65 (bulursanız ikinci el Lv100 -200 - TF 100) gibi gibi bunlar transistörlü
yada lambalı blackstar ht1 - ht5 - Marshall dsl - Kustom (2.el) - Laney Lc serisi, Fender Blues reverb falan...

Selamlar ev için bir amfi almayı düşünüyorum evde haliyle yüksek sesli kullanamayacağım steve vai yi de çok seviyorum positive grid spark mini vai versiyonu çıktı vai nin kendi hazırlamış olduğu 4 ton var 10 watt bir taşınabilir amfi daha dogrusu hoparlör desek yeridir onun ile id core 40 v3 arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ?

Positive gri 17k
Blackstar 10k

Sadece Positive Grid Spark Mini için konuşayım ben kullanıyorum. Yurtdışı fiyatı 8000tl'ye denk geliyor, vai olanı da 8500tl, o yüzden ona asla 17.000 falan verme, yapacağın en pahalı alışverişlerden biri olur. Senin de dediğin gibi amfi değil, güzel bir hoparlör ama pratik yapmak harici bir işe yaramaz, pratik yapmak için ise mükemmel her konuyu düşünmüşler aşırı pratik ve keyifli olmuş hiç üzmüyor. Evde tek cihaz olacaksa, bu cihaz olmamalı.

Sadece Positive Grid Spark Mini için konuşayım ben kullanıyorum. Yurtdışı fiyatı 8000tl'ye denk geliyor, vai olanı da 8500tl, o yüzden ona asla 17.000 falan verme, yapacağın en pahalı alışverişlerden biri olur. Senin de dediğin gibi amfi değil, güzel bir hoparlör ama pratik yapmak harici bir işe yaramaz, pratik yapmak için ise mükemmel her konuyu düşünmüşler aşırı pratik ve keyifli olmuş hiç üzmüyor. Evde tek cihaz olacaksa, bu cihaz olmamalı.
gitarı yeni öğrenen biriyim yani aslında sadece pratik yapıyorum desem yeridir

ses kartı var zaten ref monitörüde var ama amfide ki zevki vermiyor bir de salonda vs çalmak istiyorum şahsen bilgisayar başından ziyade
Amfideki zevki positive grid de vermez, ses kartıyla alacağın sesten daha iyisini alma ihtimalin de yok, sadece istediğin yere taşımak büyük avantaj bir de hemen çalmaya hazır hale geliyor tek tuşla. Gerçek bir amfi alman lazım amfideki zevki alabilmek için. Yurtdışından alma şansın olursa o zaman ek olarak positive grid de alınabilir ama ilk alınacak cihaz olmamalı bence yazdıklarına bakarak söylüyorum.

Geri