FirstAvenger 20 Nisan 2020 #3 Çok beğendim, takip ettğiniz bir kaynak var mı kendinizi mi eğitiyorsunuz yoksa ders mi alıyorsunuz?
Ali Kemal Erdoğan 20 Nisan 2020 #4 Beğendim. Yırtıcı bir vokal olmuş dinlerken gaza getiriyor. Devamını da bekleriz. ☺
greatjaximus 20 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 FirstAvenger demiş ki: Çok beğendim, takip ettğiniz bir kaynak var mı kendinizi mi eğitiyorsunuz yoksa ders mi alıyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... Kendimce public kaynakları takip ediyorum. Onun dışında birebir bir ders almadım. Hobi diyelim. Teşekkürler.
FirstAvenger demiş ki: Çok beğendim, takip ettğiniz bir kaynak var mı kendinizi mi eğitiyorsunuz yoksa ders mi alıyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... Kendimce public kaynakları takip ediyorum. Onun dışında birebir bir ders almadım. Hobi diyelim. Teşekkürler.
greatjaximus 20 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Ali Kemal Erdoğan demiş ki: Beğendim. Yırtıcı bir vokal olmuş dinlerken gaza getiriyor. Devamını da bekleriz. ☺ Hepsini görmek için tıklayın... Mix işini kurcalıyorum tatmin edince tamamını youtube'a yükleyeceğim. Teşekkürler.
Ali Kemal Erdoğan demiş ki: Beğendim. Yırtıcı bir vokal olmuş dinlerken gaza getiriyor. Devamını da bekleriz. ☺ Hepsini görmek için tıklayın... Mix işini kurcalıyorum tatmin edince tamamını youtube'a yükleyeceğim. Teşekkürler.