Efrasiyab 19 Aralık 2015 #41 Emre Güven demiş ki: Selim Işık'ı İzmir'de bir mağazadan satın aldım. Troy Stetina'ları ise herhangi bir mağazada bulamadığım için internetten ses dosyalarıyle beraber indirip yazıcıdan çıkarttım ve ciltlettirdim 🙂 @Efrasiyab Hepsini görmek için tıklayın... Link Varsa Atarmısınız
Emre Güven demiş ki: Selim Işık'ı İzmir'de bir mağazadan satın aldım. Troy Stetina'ları ise herhangi bir mağazada bulamadığım için internetten ses dosyalarıyle beraber indirip yazıcıdan çıkarttım ve ciltlettirdim 🙂 @Efrasiyab Hepsini görmek için tıklayın... Link Varsa Atarmısınız
E Emre Güven 19 Aralık 2015 #42 Efrasiyab demiş ki: Link Varsa Atarmısınız Hepsini görmek için tıklayın... Linki maalesef şu an bulmam çok zor. Yaklaşık iki sene önce falan indirmiştim zaten. Ancak Googe'da arama yaparsanız bulabirsiniz büyük ihtimal 🙂
Efrasiyab demiş ki: Link Varsa Atarmısınız Hepsini görmek için tıklayın... Linki maalesef şu an bulmam çok zor. Yaklaşık iki sene önce falan indirmiştim zaten. Ancak Googe'da arama yaparsanız bulabirsiniz büyük ihtimal 🙂
Efrasiyab 19 Aralık 2015 #43 Emre Güven demiş ki: Linki maalesef şu an bulmam çok zor. Yaklaşık iki sene önce falan indirmiştim zaten. Ancak Googe'da arama yaparsanız bulabirsiniz büyük ihtimal 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Hocam buldum kitabı bir mağzada yalnız türkçemi bu ? Troy Stetina Solo Gitarda Hız Teknikleri
Emre Güven demiş ki: Linki maalesef şu an bulmam çok zor. Yaklaşık iki sene önce falan indirmiştim zaten. Ancak Googe'da arama yaparsanız bulabirsiniz büyük ihtimal 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Hocam buldum kitabı bir mağzada yalnız türkçemi bu ? Troy Stetina Solo Gitarda Hız Teknikleri
E Emre Güven 19 Aralık 2015 #44 Efrasiyab demiş ki: Hocam buldum kitabı bir mağzada yalnız türkçemi bu ? Troy Stetina Solo Gitarda Hız Teknikleri Hepsini görmek için tıklayın... Hiç bilmiyorum bendeki İngilizce. Ama bu belki Türkçe olabilir yanlış yönlendirmek istemem..
Efrasiyab demiş ki: Hocam buldum kitabı bir mağzada yalnız türkçemi bu ? Troy Stetina Solo Gitarda Hız Teknikleri Hepsini görmek için tıklayın... Hiç bilmiyorum bendeki İngilizce. Ama bu belki Türkçe olabilir yanlış yönlendirmek istemem..
Efrasiyab 19 Aralık 2015 #45 Emre Güven demiş ki: Hiç bilmiyorum bendeki İngilizce. Ama bu belki Türkçe olabilir yanlış yönlendirmek istemem.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekür ederim tekrardan yardım için sağolun hayırlı akşamlar
Emre Güven demiş ki: Hiç bilmiyorum bendeki İngilizce. Ama bu belki Türkçe olabilir yanlış yönlendirmek istemem.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekür ederim tekrardan yardım için sağolun hayırlı akşamlar