3-4 ay önce almıştım nasıl oldu da bilmiyorum iyi bakıyorum dışarı filan cikartmiyorum da, zuhale goturucez herhaldeEpey çatlamış. Fazla kurcalamadan iyi bir luthiere göstermek lazım.
Ankarada yaşıyorum yazın tatile giderken camları kapıları kapattim belki ondan kuru ortam olup catlamistirEğer ki hava çok kuruysa abanoz klavyeler çatlar normaldir. Nemli ortamda tutmak gerekiyor. Bir süre sağlıklı nemli ortamda durursa iki parça arası mesafeyi kapatır, gayet de hoş bir görüntüsü olur. Bu duruma gelince yapıştırınca sağlam olur. Hardcase’de saklamak lazım her halükarda.
Ankarada yaşıyorum yazın tatile giderken camları kapıları kapattim belki ondan kuru ortam olup catlamistir
Servofox nemle falan alakası yok öyle 2 3 ayda çatlamaz fretboard. Ürün kusurlu olabilir. Alırken vardı belki o çatlak.Ankarada yaşıyorum yazın tatile giderken camları kapıları kapattim belki ondan kuru ortam olup catlamistir
Bu başlıkta güzel bilgiler var. Çoğunlukla çok luthierlik bir iş değil aşırı bir açılma olmadığı sürece. Son çare olmadığı sürece para tuzağı oluyor evde çözülebilecek şeyler için luthiere gitmek.
Gitara dikkat ediyorum eskiden olsa farkederdim belkide eskiden vardı çala çala buyudu catlakServofox nemle falan alakası yok öyle 2 3 ayda çatlamaz fretboard. Ürün kusurlu olabilir. Alırken vardı belki o çatlak.
Evde gitar klavyesi tamiri amatör ellerde düşünemiyorum bile.