Evh wolfgang standard

Haklisiniz birsuru baslik acmak mantiksizdi. Evh special rengi falan cok hosuma gitti ama fiyati biraz supheye dusurdu. Ankarada yasiyorum param guvende olmayan bir ilan riskli geldi biraz. Ama benimde cok kafama yatti o ilan istanbula gidecek vaktim olursa onu alirim.
Alacağım deyin ben bile giderim çok ciddiyim forumdaşlık bunu gerektiriyor mesela o konuda biraz kırık kafalıyım. Special şu an çok iyi fiyatta. Onun dışında Ankara' da Ibanez RG550 var mis gibi gitar.

Özellikle Ankarada arıyorsanız
Prestige 2550 bir ibanez var. 550nin ikinci yenilenmiş versiyonu olarak 2003te üretildi. Öneririm. Ama biraz pazarlık şart.
EVH Wolfgang; bahsettiğiniz gitarın sapı görece daha kalın ve 22 perdeli ve compound radius var bu fret değişimlerinde önce tamirciyi sonra sizi sıkıntıya sokar. Ve sanırım Fender üretiyor bu gitarı. Bildiğimiz EVH tonlarında Musicman kadar başarılı değil..

Bakımlı eski bir Ibanez, sağlam muscle amerikan arabalar gibidir, Taşköprü sarımsağı gibidir, vizesine girmeyip büt'ünde geçtiğiniz ders gibidir, vıcık vıcık hareketleri olmayan ve sizi asla bırakmayacak kadar çok seven kadın gibidir, daha atalı 5 dakika olmadan ağınıza takılan 200 kiloluk orkinos gibidir...
Zor bulunur, hastır.... <3

Son düzenleme:
Özellikle Ankarada arıyorsanız
Prestige 2550 bir ibanez var. 550nin ikinci yenilenmiş versiyonu olarak 2003te üretildi. Öneririm.
EVH Wolfgang; bahsettiğiniz gitarın sapı görece daha kalın ve 22 perdeli ve compound radius var bu fret değişimlerinde önce tamirciyi sonra sizi sıkıntıya sokar. Ve sanırım Fender üretiyor bu gitarı. Bildiğimiz EVH tonlarında Musicman kadar başarılı değil..

Bakımlı eski bir Ibanez, sağlam muscle amerikan arabalar gibidir, Taşköprü sarımsağı gibidir, vizesine girmeyip büt'ünde geçtiğiniz ders gibidir, vıcık vıcık hareketleri olmayan ve sizi asla bırakmayacak kadar çok seven kadın gibidir, daha atalı 5 dakika olmadan ağınıza takılan 200 kiloluk orkinos gibidir...
Zor bulunur, hastır.... <3
Wolfgang daha cok hosuma gitti. Ibanez genesislerin kasa sekli hosuma gitmiyor. Ama wolfgang tam benlik bi gorunusu var.
Evh nin kullandigi gitar zaten wolfgang special degil mi? Nasil musicman daha iyi evh tinu verebilir? Compound radius nedir bilmiyorum. Ama ibanezin genesis kasalari hosuma gitmiyor sanki bi kesik bolgeleri kirilmista luthierde kesip zimparalayip boyamislar gibi.

Kore uretimi bi gitar. Cirtlak renkli gitarlar sevmem ama bunun deseni guzelmis. Ne dusunuyosunuz donanim hakkinda?

Wolfgang daha cok hosuma gitti. Ibanez genesislerin kasa sekli hosuma gitmiyor. Ama wolfgang tam benlik bi gorunusu var.
Evh nin kullandigi gitar zaten wolfgang special degil mi? Nasil musicman daha iyi evh tinu verebilir? Compound radius nedir bilmiyorum. Ama ibanezin genesis kasalari hosuma gitmiyor sanki bi kesik bolgeleri kirilmista luthierde kesip zimparalayip boyamislar gibi.
Genesis bi kasa adı değil.
Evh nin asıl gitarı peavey. Daha sonra musicman kullanıyor. Evh firması kendisinin kurduğu kofti bi marka. Fender üretiyor.
Compound radius değişken yarıçap. Sapın başı başka sonu başka yarıçapta.
Genesis kasa adı değil. Yeniden yapım.

Gördüğüm kadarıyla ben güzelden anlamam diyorsunuz… ibanez önermenin bi anlamı yok artık.. evh alın..
Kore uretimi bi gitar. Cirtlak renkli gitarlar sevmem ama bunun deseni guzelmis. Ne dusunuyosunuz donanim hakkinda?

Geri