usagi_ demiş ki:kötü olabilirler ama sizin anlıyamadığınız bir şey varki oda bu kızların kendilerine olan muhteşem özgüvenleridir..yapılan müzik kötu olabilir teknik olarakta zayıf olabilirler ama unutmayınki hepimiz bir zamanlar bundan daha beter durumdaydık...pişmek dediğimiz kavramda bu yollardan geçerek sağlanıyor...iyi yada kötü eleştiri yapıcağınız zaman oturup bi mantıklıca düşünün...evilcats grubunda bu özgüven devam ettikçe çok daha iyi olacaklarına inanıyorum ve sonuna kadarda destekçileriyim......
evilcats rulzzzz..!
...saygılar...
glasgowkiss demiş ki:Herşey praktis'e bakar, çalışmanız lazım, insanlara kendinizi güldürmeyin, alkışları cidden haketcek müzik yapın..
Oturun ders alın ne blim, cok stüdyo yapın bişi yapın, ben mi öğretcem size bunları..
glasgowkiss demiş ki:Herşey praktis'e bakar
glasgowkiss demiş ki:sizin için üye oldum, tanıdığınız biriyim..en azından kendi nick'imle size yapmacık tavırlar sergilemiyorum😉
amacım yapıcı olmak
böylesi daha etkili olur.
glasgowkiss demiş ki:praktis yanlış bi kullanım kabul ediyorum, ingilizce düşünüp türkçe yazmış olmamdan kaynaklamış olsa gerek
ezgyy demiş ki:eleştirilerin için her cumartesi nedjimadayız.
sertsessiz demiş ki:glasgowkiss demiş ki:praktis yanlış bi kullanım kabul ediyorum, ingilizce düşünüp türkçe yazmış olmamdan kaynaklamış olsa gerek
onun yerine dokuz defa düşünüp bir kere yaz. tanıdığın kişilerle yüzyüze konuşmayı dene ki vaktini de boşa harcamamış olursun misal.
ezgyy demiş ki:eleştirilerin için her cumartesi nedjimadayız.
nasıl yani, her cumartesi nedjimada sirk mi var? 😛
sargozcu demiş ki:sevgili kardeşim glasgowkiss;
gördüklerimi sen de görüyorsun, aynı samimiyet ile dile getiriyorsun ama hala eleştiri kabul edemez insanlarla karşı karşıyayız. İşin garip tarafı grup elemanlarından çok başka başka insanlar cevap yazıp savunuyorlar ve bilmiyorlar ki gerçek ikiyüzlüler onlar.
Ayrıca o davulcuyu izleyip pişman olacağımızı söyleyen infradark_drummer nickli arkadaşta kesin ya o kıza yazıyordur ya da davul dersi veriyordur ona.(adını bilmediğim için o diyorum kusura bakma)
umarım dediğin gibi olur infradark_drummer ve o davulcu arkadaş çaldığında insanlar zevkle oturup "müzik" dinler. Ama hala şahsi önerim; insanlara kaliteli soundlar sunana kadar ortalıkta olmasınlar ve gerçekten biyerlerde çalıp insanları eğlendirebilecek kıvama geldiklerinde( bunu sirk eğlencesi olarak değil, müziğe doyurmak olarak söylüyorum) gidip hep beraber izleyelim.
Diyeceklerim bu kadardır.
Bunu bir düşünürler umarım...
o zmn bi cumartesi aksamı bekleriz =) bnde last night kaydınızı dınlemıstım.begenmıstım. 🙂egwine demiş ki:Merhaba Evilcats, ara ara foruma girdiğimde görüyordum başlığınızı, youtube'da izleme fırsatım oldu, içimden yazmak geldi size. Bir gün izlemeye de gelirim umarım, müziği seviyorsunuz, dilerim daha da güzel şeyler yaparsınız kızlar, görüşmek üzere müzikle kalın 🙂