İstanbul ezdrummer3 donner marka elektro davulu baglamak

merhaba arkadaslar

lutfen yardımcı olurmmusunuz... donner ded 200 marka elektro davulu ezdrummer3 e baglamak ıstıyorum ancak program aygıt olarak davulu gormesıne ragmen edrum lıstesınde davul gorunmuyor.. davulumu nasıl o lısteye ekleyebılırım.. ses kartı olarak asıo4all yukledım. ama bılgısayarımdan ses gelmıyor.. usb kablo 2.0 ama bılgısayar usb 4.0 acaba ondanmı .ses gelmıyor nasıl baglayabılırım yardımcı olabılırmısınız tesekkurler

Aletin usb çıkışı var mı, midi sinyali gönderiyor mu yani? Asio4all ile sanmıyorum alakası olsun, ses kartının kendisi nedir marka modeli? Ezdrummer ayarlar kısmında midi in kısmına baksana Bir, orada donner falan diye gözükmesi lazım.

Aletin usb çıkışı var mı, midi sinyali gönderiyor mu yani? Asio4all ile sanmıyorum alakası olsun, ses kartının kendisi nedir marka modeli? Ezdrummer ayarlar kısmında midi in kısmına baksana Bir, orada donner falan diye gözükmesi lazım.
selamlar tesekkurler.. elektro baterınınn usb MIDI cıkısı var yazıcılardakı ara kablo takılıyor. mıdı ayarlar donner yazısı gorunuyor ancak davuldan laptopa ve ezdrummera sınyal gıtmıyor seste gıtmıyor.. yanı edrum lıstesınde donner yazısı cıkmıyor mıdı ayarlarda donnner gorunuyor .

edrum listesinde çıkmaz zaten, o listede belli başlı markalar vardır onlar da midi mapping içindir. aletten pc'ye midi sinyali gelmemesi driver veya cihaz kaynaklı bir şey gibime geliyor, veya cihazın kendi ayarlarında usb midi out vb. bir ayar kapalı kalmış olabilir, veya sinyal gönderdiği kanal farklıdır (16 ayrı kanaldan midi sinyali trasnferi yapılır) aletin arayüzü varsa ayar kısmı vs orayı bir kurcala istersen, ama driver kaynaklı olsa ezdrummer görmez donner diye.

modulde arayuzunde oyle bır mıdı out ayarı yok dırek arkada baglantısı var takıyorsun basıt bır yapı. drıver kaynaklı ıse ne yapacagız drıverı nereden bulacagız.. ezdrummer 2 de calısırmı acaba? ..yada edrum lıstesıne davulumu tanıtma mappıng yapma sansım varmı. davulu goruyor ama sınyal gıtmıyor usb 4.0 laptop .. usb 2.0 ara mıdı kablosu var normalde calıstırması gerekmezmı ?

Geri