L
leblebi
Ezginin günlüğü dinlerken çok farklı hissediyorum ve dinlediğim diyer grupların pek azında bunun farkına varabiliyorum.Ezginin günlüğü bi başka güzel! 8)
çok haklısın, bildiğim şarkıları heralde 7-8 tanedir... ama martı isimli bi şarkıları vardır ki, benim için çok özel ve playlistimin olmazsa olmaz parçalarındandır...Street_Spirit demiş ki:Olması gerektiği gibiler herkez isimlerini vede 1-2 parçasını bilir ama hiçde medyatik değiller....
metal dinlemeye başlamadan keşfettiğim vede dinlemeye halende devam ettiğim değerli bir grup....
Orada bahsedilen Ezgi kız ismi olan Ezgi değil. Müzik terimi olan Ezgi, melodi anlamında... Öyle düşününce anlıyorsun, entel işi ya😉 En azından ben böyle biliyorum.zazuka demiş ki:valla ne desem..bi kere çok merak ediyorum.bu ezgi denen kız kimdir???üstelik bu yazılan şarkılar söz konusu günlükten mi alınmıştır.??büyük bir merak içindeyim doğrusu.ama şunuda sölim gerçekten hangi müzik katagorisine soksam bilemiyorum..biri beni bu konuda aydınlatsın lütfen...
efsome demiş ki:yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya 😆
rock olmayıpta konuşulan elli tane başlık var en azından kaliteli bişey konuşuyoruz :!:asipsikopat09 demiş ki:bence özgün müzik yapıyorlar rock ta işleri ne dinlerim güzel hosta