Y yusuf061996 23 Aralık 2017 #1 Arkadaslar f ve g akorlarindan bareli ses alamiyorum tam oturtuyorum elimi yinede ses alamiyorum tam yardimci olursaniz sevinirim ??
Arkadaslar f ve g akorlarindan bareli ses alamiyorum tam oturtuyorum elimi yinede ses alamiyorum tam yardimci olursaniz sevinirim ??
O OzanA 24 Aralık 2017 #2 Bol çalışma ile düzelecektir. Çalışırken nispeten daha kolay olan pozisyonlarda çalışın. Örneğin F akoru parmak pozisyonunu 9. perdeye taşıyın.
Bol çalışma ile düzelecektir. Çalışırken nispeten daha kolay olan pozisyonlarda çalışın. Örneğin F akoru parmak pozisyonunu 9. perdeye taşıyın.
anilonur 28 Aralık 2017 #3 yusuf061996 demiş ki: Arkadaslar f ve g akorlarindan bareli ses alamiyorum tam oturtuyorum elimi yinede ses alamiyorum tam yardimci olursaniz sevinirim ?? Hepsini görmek için tıklayın... İşaret parmağını Si telinde kullabilirsin , tam sesi alamasan da yardımcı olur bir süre
yusuf061996 demiş ki: Arkadaslar f ve g akorlarindan bareli ses alamiyorum tam oturtuyorum elimi yinede ses alamiyorum tam yardimci olursaniz sevinirim ?? Hepsini görmek için tıklayın... İşaret parmağını Si telinde kullabilirsin , tam sesi alamasan da yardımcı olur bir süre
bravenewworld 30 Aralık 2017 #4 Tam basın başta zorlanmak normal zamanla oturacaktır. Her şeyin ilacı zaman ve sabır.
Gknozcn 5 Ocak 2018 #5 Parmak boğumlarının tellere gelmemesnine dikkat edebilrsn ve başparmağını işaret parmağına yaklaştırırsan daha güçlü kurabilrsn bare yi kolay gelsn
Parmak boğumlarının tellere gelmemesnine dikkat edebilrsn ve başparmağını işaret parmağına yaklaştırırsan daha güçlü kurabilrsn bare yi kolay gelsn