LA'deki nonoş kuzeninin yanına gidiyordu. O bölümde olmuştu. Keanu Reeves'in yediği bir "Nato mermer, nato kafa" ayarı vardır o bölümde, hahah aklıma geldi şimdi.
Son bölümü izleyen var mı? Yani bence ortalama bir bölüm ama her seferinde yaran bir kaç şey oluyor arkadaş. Brian'ın Lois'i geriye çekerek söz konusu kişinin beyaz ekmek yemesini istemediğini açıkladığı yerdeki ses tonu.. Stewie'nin çıplak olarak yürüyüş yaptığı ve "Just passin' through, see anything you like, speak up" diyişi.. Aman yarabbi ne güldüm ulan.
Stewie'nin efemine yönleri de bolca ön plana çıkarılmış bu bölümde. Brian'in sihirbazlık gösterisinde kadın kılığına giriyor, "Bu aptal gösteri için şu kılığa girmeyi kabul ettiğime inanamıyorum.. Ah kimi kandırıyorum ki, bunun için ısrar ettim" diyor. Orada da çok güldüm.
Yav arkadaş son bölümleri kimse izlememiş ben kendi kendime konuşur oldum.. 🙂 Son 4 bölüm içerisinde 2 tanesi süperdi. Özellikle Peter'ın bıyık bıraktığı bölüm ile Brian'in Lois'e karşı olan dürtülerini engelleyemeyip "Lois my darling" diyerek üzerine atladığı bölümler.
Veeeee; Road to Germany yolda. Az kaldı, meraktan ölüyorum. Stewie ile Brian'ın Road to Rhode Island, Road to Rupert ve Road to Europe'un ardından 4. yol macerası olacak bu.