funnyasme 27 Ekim 2005 #221 olum walla orkundan dinledim yineyi pek saglam olmamıs alt yapı güzeldi ama yine e basarılar ermana da gecmiş olsun!!!
olum walla orkundan dinledim yineyi pek saglam olmamıs alt yapı güzeldi ama yine e basarılar ermana da gecmiş olsun!!!
zorknemesis 27 Ekim 2005 #222 ewt zaten orkun la onun sesine giden başka bi grup kurduk ekip aynı... Fas-on un vokale ben geçtim...ama kayıttaki ben değilim...
ewt zaten orkun la onun sesine giden başka bi grup kurduk ekip aynı... Fas-on un vokale ben geçtim...ama kayıttaki ben değilim...
C CeKeS_DAWUL 31 Ekim 2005 #227 olum 12 sinde izlemee gelcem. bi hatanızda daıtırım lan garajı.. zuhahahaaa
R rockyou_123 31 Ekim 2005 #230 hobaaaaa fas-on sahnelerde hadi bakalım...merakla beklioruz baskınsız bi konserinizi... kolay gelsin...
hobaaaaa fas-on sahnelerde hadi bakalım...merakla beklioruz baskınsız bi konserinizi... kolay gelsin...
UuYuRR 1 Kasım 2005 #233 basarılar sevgılı arkadaslarım.. epınıze mılyonlarca sans guzel bır gun gecırısınız umarım.. bu arada hepınızın bayramı mubarek ola
basarılar sevgılı arkadaslarım.. epınıze mılyonlarca sans guzel bır gun gecırısınız umarım.. bu arada hepınızın bayramı mubarek ola
p_Absolution_q 2 Kasım 2005 #237 Persembe günü başarılar ermancım... uzun bir aradan sonra seni izlemek keyifli olacak
zorknemesis 2 Kasım 2005 #238 Herkesin bayramı mübarek olsun daha önümüzde kurban bayramı var oda gelecek az kaldı 😀
C chimaEra_FX 2 Kasım 2005 #239 bayram tatil topu mübarek olsun.. 😀 size de başarılar dilerim efenm.. imza baldız😛