Pek emin olamadım.
Ben de RG652AHM-NGB Prestige almayı düşünüyorum.Ibanez RG ve Strat. Les Paul ve SG'leri de severim tabi. Ama şu 2-3 senede ya bi Ibanez genesis RG550DX-LB ya da RG652AHM-ngb alabileceğim.
Aslında ngb'den ziyade Awd (Antique White Blonde) rengi daha çok hoşuma gidiyor Rg652de. Latte gibi gitar 🤤 Ibanez'in sitesinde güncel modellerin arasında görünmüyor ama Part bölümünde Discontinued da demiyor. Geçici askıya mı aldı nedir? Ya da bazı bölgeler için mi devam ediyor? Ah ah geçen sene sonu indirimde 6900tl idi. Son çıkan prestige modellerinin fiyatı çok yüksek yaa Jem'leri yakalıyor resmenBen de RG652AHM-NGB Prestige almayı düşünüyorum.
Thomann'da var hocam NGBsiAslında ngb'den ziyade Awd (Antique White Blonde) rengi daha çok hoşuma gidiyor Rg652de. Latte gibi gitar 🤤 Ibanez'in sitesinde güncel modellerin arasında görünmüyor ama Part bölümünde Discontinued da demiyor. Geçici askıya mı aldı nedir? Ya da bazı bölgeler için mi devam ediyor? Ah ah geçen sene sonu indirimde 6900tl idi.
Thomann iyi güzel de dışarıdan gelen ürünlerin de gümrük vergisi ayrı bela değil mi? Sonra gitarda sıkıntı çıksa kiminle muhattap olacağız. Hadi gitarı geçtik herhangi bir elektronik cihaz. Ben öncelikle bir Dsl5 alacağım. Gönül ister ki gitara atayım oltayı 💁♂️Thomann'da var hocam NGBsi
ORasını bilemiyorum ben yurtdışına çıkınca alacağım. Ama sanırım öyle sıkıntılarda 30 günlük para iadesi var thomann'ınThomann iyi güzel de dışarıdan gelen ürünlerin de gümrük vergisi ayrı bela değil mi? Sonra gitarda sıkıntı çıksa kiminle muhattap olacağız. Hadi gitarı geçtik herhangi bir elektronik cihaz. Ben öncelikle bir Dsl5 alacağım. Gönül ister ki gitara atayım oltayı 💁♂️
E o şekilde belki iyi olabilir. Ya da giden bir yakınına parasını verip aldırmak. Ben elektrogitara (Strat) ilgi duymaya başladığım zamanlarda Squier gitarların Abd'ye kalite kontrol için gittiğini duymuştum. Muhtemelen Vietnam'da yapılan Marshall'lar da, ve müzik aleti sektörünün başı çeken birçok markası için de durum böyledir. Yani marka nın genel merkezine kalite kontrol ve genel dağıtım için dönmesi. Ibanez Prestige zaten Japon yapımı.ORasını bilemiyorum ben yurtdışına çıkınca alacağım. Ama sanırım öyle sıkıntılarda 30 günlük para iadesi var thomann'ın
süper hocam. Rg652 Prestige hakkındaki fikirleriniz neler?Birinci ve değişmez tercihim Saber olur;
139193 eklentisini görüntüle
Hemen ardından ikinci sırada RGA kovalıyor;
139194 eklentisini görüntüle
Son olarak da RGD ile bu bahsi kapatırım;
139195 eklentisini görüntüle
Saber aşırı ergonomik & hafif, aynı zamanda bana göre gitar aleminin en seksi tasarımlarından biri. Bünyede doğrudan afrodizyak etkisi var. Öte yandan maalesef aradığım niteliklerde 7 telli bir S bulmak çok zor. Her sene “bir umut” düsturuyla bekliyorum yeni modelleri, 2014’de üretimden kaldırılan S5527QFX’den beri matah bir örneğine rastlamadım. Fotoğraftaki kızımıza ise covid19 döneminin başlarında denk gelmiştim, sabit eşiği ve quantum 7 manyetikleri görünce atlamış bulundum. Bare knuckle aftermath set ile taçlanacak ilk fırsatta.
RGA‘yı saber dizaynına çok yakın buluyorum. Yıllar içinde geçirdiği değişimlerle tasarım boyut atladı, hem ergonomik hem hafif hem de pek yakışıklı. Ibanez’den yürümeye devam ettiğim süre boyunca muhtemelen gözüme kestirdiğim 6 ve 7 telli modellerinden birkaç tane daha eklerim koleksiyona. (Yani, isterim.)
RGD ise elime alıp çalana kadar epey önyargıyla baktığım bir tasarımdı, fakat benim gibi gitarı sol bacağına alıp çalanlar için oldukça büyük bir rahatlıkmış “bevel” kesimi. Esas numarası ise rgd serisinin 26.5” skala sapa sahip olması. 7 tellilerde canımı sıksa da 6 tellide çok farklı hissettirdi bu skala. Alternatif ve özellikle drop akortlarda çok başarılı buldum.
süper hocam. Rg652 Prestige hakkındaki fikirleriniz neler?