Sevgili Murat Abi,
en başta içten ve samimi yorumların için gerçekten çok teşekkürler, kesinlikle bir art niyet içermediği belli, çok teşekkürler.
sorularına teker teker c3evap vermeye çalışcam 🙂 ee felis adı, kedi ırkının geneline verilen isim, ismimiz daha önceden rakun'du ancak, mor ve ötesi nin şirketi rakun isminin teliflerini aldığı için kullanamadık rakun'u, o yüzden isim değişikliğine gitmemiz gerekti...
yaşlarımız değişken, davulcu ve ben 21 yaşındayız, diğer arkadaşlar 25'er 🙂
gitar konusunda evet, gerçekten ekipmanlarımızı çok yeterli kullanamadığımızı bende düşünmekteyim, ancak dün biraz şanssız bi programada denk geldin. öğlen 2-4 arası bi kolejde konserimiz vardı. akşam normalde 2130-2330 grubuyuz biz, ancak soul project çıkmicaı için 2230 - 0200 çalmamız söylendi...bunun dışında grupta 3 kişi çalışıyo, ve herkes çok ciddi derecede grip 🙂 özellike ben ölüyodum 🙂 performans düşünklüğü birazda buna bağlı olabilir, ancak eksiklerimiz elbette var, uraşıyoruz işte bol bol 🙂
klavye konusunda ise şöle, bu klavyeyi Ezgi, yaklaşık 2 hafta önce aldı, bu sanrım kalvyeyle 2. programımız yada 3. ve malumunuz böle geniş bi alet hemen bi çırpıda çözelmiyo, o yüzden şu an hazır efektlerden en uygunlarını kullanıyoruz ancak zamanla, çok daha mükemmele yakın olcaktır tonlarımız...
izlediğiniz, dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için çok teşekkürler...
ps: cuma günü biziz'deki son programımızdı, bundan sora yokuz, çaldıımız süre içersinde, gelen, izleyen, bizle eğlenen herkese çok teşekkürler