Gargadar Bugün: 00:42 #21 Hirk_Kammet demiş ki: Şu şekilde mi? Hepsini görmek için tıklayın... O şekilde değil, tesadüfen göörebileceğim dahil olmadığım bir konuda yapma. Orada yazdığım senin aynı konuda yazdığına bir cevap. Elmalar, armutlar.
Hirk_Kammet demiş ki: Şu şekilde mi? Hepsini görmek için tıklayın... O şekilde değil, tesadüfen göörebileceğim dahil olmadığım bir konuda yapma. Orada yazdığım senin aynı konuda yazdığına bir cevap. Elmalar, armutlar.
Hirk Hirk_Kammet Bugün: 00:44 #22 Gargadar demiş ki: O şekilde değil, tesadüfen göörebileceğim dahil olmadığım bir konuda yapma. Orada yazdığım senin aynı konuda yazdığına bir cevap. Elmalar, armutlar. Hepsini görmek için tıklayın... Söylediğinden rahatsız oluyorsan söyleme öyle ise. Genel yaklaşımları yazdım.
Gargadar demiş ki: O şekilde değil, tesadüfen göörebileceğim dahil olmadığım bir konuda yapma. Orada yazdığım senin aynı konuda yazdığına bir cevap. Elmalar, armutlar. Hepsini görmek için tıklayın... Söylediğinden rahatsız oluyorsan söyleme öyle ise. Genel yaklaşımları yazdım.
Gargadar Bugün: 00:47 #23 Hirk_Kammet demiş ki: Söylediğinden rahatsız oluyorsan söyleme öyle ise. Genel yaklaşımları yazdım. Hepsini görmek için tıklayın... Anladım, iyi forumlar.
Hirk_Kammet demiş ki: Söylediğinden rahatsız oluyorsan söyleme öyle ise. Genel yaklaşımları yazdım. Hepsini görmek için tıklayın... Anladım, iyi forumlar.