Nerden anladin ? Gitar sifir olarak almadim 2 el olarak aldim 4 5 sene onceEvet yamuk da gitar Fender değil bu arada.
Hangi model diye sattılar size bunu hocam?Nerden anladin ? Gitar sifir olarak almadim 2 el olarak aldim 4 5 sene once
fender Custom Shop Limited Edition '69 Stratocaster diye aldim diye hatirliyorumHangi model diye sattılar size bunu hocam?
Bilememdim valla icime kurt dustu simdiHeadstock decal'i, truss rod deliği, akort burguları, kenar-köşe yuvarlaklıkları biraz faul göründü gözüme.
Kesinlikle değil.fender Custom Shop Limited Edition '69 Stratocaster diye aldim diye hatirliyorum
Hangi model diye sattılar size bunu hocamNerden anladin ? Gitar sifir olarak almadim 2 el olarak aldim 4 5 sene once
Yazı fontu burgular cila falan vintage 50s gibi.fender Custom Shop Limited Edition '69 Stratocaster diye aldim diye hatirliyorum
Valla bilmiyom caliyorm sadece 😁 benim bu sorunum nasil duzelir yamukluk sorun cikarir miHangi model diye sattılar size bunu hocam
Yazı fontu burgular cila falan vintage 50s gibi.
Entonasyon ve akort bozulmadıysa sap ayarı da hala stabilse şimdilik sorun çıkartmadı demektir 😀 daha ilerisini luthier bilir.Valla bilmiyom caliyorm sadece 😁 benim bu sorunum nasil duzelir yamukluk sorun cikarir mi
Simdilik sorun yok o zaman 😂 peki resimdeki stand sence nasil onerirmisin yoksa baska turlu muhafaza etmeyi mi onerirsinEntonasyon ve akort bozulmadıysa sap ayarı da hala stabilse şimdilik sorun çıkartmadı demektir 😀 daha ilerisini luthier bilir.