Fender Hot rod deluxe vs Fender Blues Deluxe

Beyler selam,
tüplü bir amfi almak istiyorum fakat iki amfi arasında kararsız kaldım.Ya fender blues deluxe ya da hot rod deluxe alıcağım.Çaldığım gruplar ve sanatçılar adamlar-duman-son feci bisiklet-eric clapton,müzik türü olarak ise jazz,rock vb... .Sizce hangisini seçmem daha mantıklı olur.Bu arada elimdeki gitar maybach t61 telecaster.Yardımcı olursanız sevinirim

blues deluxe ve hot rod arasinda bende kaliyorum yakinda ikisinden birini nasip olursa alacagim, muzik zevki ve calim tarzlarimiz da nerdeyse ayni sayilir.
amerikan strat ve tele kullaniyorum
yakin zamanda deneme sansim olacak gibi
gelismelerden haberdar edecegim🙏🙏

blues deluxe ve hot rod arasinda bende kaliyorum yakinda ikisinden birini nasip olursa alacagim, muzik zevki ve calim tarzlarimiz da nerdeyse ayni sayilir.
amerikan strat ve tele kullaniyorum
yakin zamanda deneme sansim olacak gibi
gelismelerden haberdar edecegim🙏🙏
Şöyle aslında drive kanalları arasında büyük fark var.Overdrive kanalda blues deluxe çok zayıfmış ama clean kanal ikisininde iyiymiş.Deneyince anlarsın zaten.Denedikten sonra haberdar edersen iyi olur gerçekten.

Şöyle aslında drive kanalları arasında büyük fark var.Overdrive kanalda blues deluxe çok zayıfmış ama clean kanal ikisininde iyiymiş.Deneyince anlarsın zaten.Denedikten sonra haberdar edersen iyi olur gerçekten.

farklari biliyorum evet, dediginiz gibi cleanda benzerler fakat overdriveda da farklar oldugunu duymustum

dinlemeden bilemeyiz, deneme sansim olursa haber verecegim, iyi gunler dilerim.

Hot rod deville kullanmıştım. Drive kanalı pek iyi değildi. Yani drive kanalı için alınacak bir amfi değil. Bir iki kez açtıktan sonra hiç açmamıştım bile. Clean kanal da pedal platform olarak kullanmak için gayet iyiydi. 3. Bir öneri olarak peavey classic te düşünülebilir.

Clean kanalına pedalları dizerek soundunu alırsın. Drive kanalı bunun da iyi değil. Ama gerek te yok. Peavey ile kötü tınlayan bir pedal görmedim. Hot rod da keza tüm pedalları parlatan bir ampli. pedalboardunu alıp ikisini de deneyip kendin karar vermen lazım.

Geri