Yaklaşık 3 yıldır gitar çalıyorum. Yeni bir gitar almanın vakti geldi bence. Bir elektro akustiğim bir tane de fender strat im var. Şu ana kadar bunlar yeterli oldu ama son zamanlarda bir tane daha gitar almak istedim, büyük oranda fender jaguar yüzünden. 🙂 Tonu ve özellikleri zaten çok hoşuma gidiyordu, görünüşüne de bayılıyorum. Bir gün harika bir jaguar model ve rengine denk gelince almaya karar verdim ama tabii ki ol deyince olmuyor. Fender almak mantıklı mı bilmiyorum. Kötü olduğu için değil, ben birlikte yatacağım bir gitar istiyorum yani böyle duvarıma asayım da dursun niyetim yok. Sahnede kullanmak istiyorum, her yere götürmek istiyorum, çalınca bırakmak istemeyeyim, hep onu kullanayım. Lütfen bana böyle bir gitar önerisi yapabilir misiniz? Ve fender jaguar almalı mıyım? Bence almalıyım 😀 Ama şey ya işte fender gereksiz pahalı işte koleksiyon yapan yaşlı adamlar alıyor gibson gibi diyenler var ve katılıyor olabilirim... Off emin değilim lütfen yardım edin. Genre belirtmedim, gerekli olduğunu düşünmüyorum ama daha çok punk rock ve indie rock yapıyorum. Humbucker seçeneği olursa iyi olur yani. AA bir de lütfen 70 bin liranın üstünde olmasın, o kadar param yok 😔Diğer kriterleri gayet belirttim galiba, üçüncü gitarım olarak alacağım, belki ikinci, sahnede ve aslında her yerde kullanmak için istiyorum, beni böyle uçursun 🙂 strat ten çok sıkıldım