Fender Jaguar Tarafından Çekiliyorum

Yaklaşık 3 yıldır gitar çalıyorum. Yeni bir gitar almanın vakti geldi bence. Bir elektro akustiğim bir tane de fender strat im var. Şu ana kadar bunlar yeterli oldu ama son zamanlarda bir tane daha gitar almak istedim, büyük oranda fender jaguar yüzünden. 🙂 Tonu ve özellikleri zaten çok hoşuma gidiyordu, görünüşüne de bayılıyorum. Bir gün harika bir jaguar model ve rengine denk gelince almaya karar verdim ama tabii ki ol deyince olmuyor. Fender almak mantıklı mı bilmiyorum. Kötü olduğu için değil, ben birlikte yatacağım bir gitar istiyorum yani böyle duvarıma asayım da dursun niyetim yok. Sahnede kullanmak istiyorum, her yere götürmek istiyorum, çalınca bırakmak istemeyeyim, hep onu kullanayım. Lütfen bana böyle bir gitar önerisi yapabilir misiniz? Ve fender jaguar almalı mıyım? Bence almalıyım 😀 Ama şey ya işte fender gereksiz pahalı işte koleksiyon yapan yaşlı adamlar alıyor gibson gibi diyenler var ve katılıyor olabilirim... Off emin değilim lütfen yardım edin. Genre belirtmedim, gerekli olduğunu düşünmüyorum ama daha çok punk rock ve indie rock yapıyorum. Humbucker seçeneği olursa iyi olur yani. AA bir de lütfen 70 bin liranın üstünde olmasın, o kadar param yok 😔Diğer kriterleri gayet belirttim galiba, üçüncü gitarım olarak alacağım, belki ikinci, sahnede ve aslında her yerde kullanmak için istiyorum, beni böyle uçursun 🙂 strat ten çok sıkıldım

jaguar güzel gitar ama fikrin değişirse ikinci el piyasası çok yavaştır, player2 jaguar 60 bin tl 2 tane single manyetik var kurt cobain signature almadığın sürece kendin de belirtmişsin humbucker tercih ediyosan 3 gün sonra keşkelere başlarsın. ama fenderlar pahalı gibsonlar gibi hardcase içinde yıllarca dokunulmadan bekleyecek yaşlı amca gitarları değiller 200 300 bin liralık saçma sapan custom fenderları ayrı tutarsak. tabi diyosan ki 60 bin liralık gitarı sahnede yere bırakıp gidemem üstüne bira dökülünce kemer tokası arkasını çizince üzülürüm diyosan squier classic vibe jaguarlar baya iyi duruyorlar block inlay surf green seçeneği falan on numara gitar belki ona yönelmek isteyebilirsin, player 2 den pek bi farkı olmaz performans olarak.

GAS böyle bir şey işte. Yahşi kapitalism
ya ne alakası var yaa 😅 Gerçekten anlamadım. Zaten amacımın kullanmak olduğunu da yazdım, belki de aldığım son gitar olur, bilemeyiz. Nasıl satarım, bundan sonra ne gelir falan bunları hiç düşünmedim. Sorum bence basitti, jaguar almalı mıyım, bana uygun mu ve başka hangi gitar olabilir jaguar olmazsa. Bunu buraya soruyorum çünkü burada her şeye karşı çıkan bir sürü insan var ve ben bunu seviyorum. Bana karşı çıkın. Jaguar çöp diyin. Hakaret edin. Ama lütfen cevap da verin yani benim isteğim bu gideyim büyüklerimin tavsiyesi üzerine güzel bir gitar alıp kullanayım. Yine de cevap yazdığınız için teşekkürler

jaguar güzel gitar ama fikrin değişirse ikinci el piyasası çok yavaştır, player2 jaguar 60 bin tl 2 tane single manyetik var kurt cobain signature almadığın sürece kendin de belirtmişsin humbucker tercih ediyosan 3 gün sonra keşkelere başlarsın. ama fenderlar pahalı gibsonlar gibi hardcase içinde yıllarca dokunulmadan bekleyecek yaşlı amca gitarları değiller 200 300 bin liralık saçma sapan custom fenderları ayrı tutarsak. tabi diyosan ki 60 bin liralık gitarı sahnede yere bırakıp gidemem üstüne bira dökülünce kemer tokası arkasını çizince üzülürüm diyosan squier classic vibe jaguarlar baya iyi duruyorlar block inlay surf green seçeneği falan on numara gitar belki ona yönelmek isteyebilirsin, player 2 den pek bi farkı olmaz performans olarak.
Teşekkürler

ya ne alakası var yaa 😅 Gerçekten anlamadım. Zaten amacımın kullanmak olduğunu da yazdım, belki de aldığım son gitar olur, bilemeyiz. Nasıl satarım, bundan sonra ne gelir falan bunları hiç düşünmedim. Sorum bence basitti, jaguar almalı mıyım, bana uygun mu ve başka hangi gitar olabilir jaguar olmazsa. Bunu buraya soruyorum çünkü burada her şeye karşı çıkan bir sürü insan var ve ben bunu seviyorum. Bana karşı çıkın. Jaguar çöp diyin. Hakaret edin. Ama lütfen cevap da verin yani benim isteğim bu gideyim büyüklerimin tavsiyesi üzerine güzel bir gitar alıp kullanayım. Yine de cevap yazdığınız için teşekkürler
Çok çirkin gitar.. bedava olsa almam.

1780054362396.webp

Kurt Cobain bir ropörtajında "bi heves aldım, ikinci el piyasası çok yavaş, kafayı yiycem, aklımda aslında Cort X100 var" demişti.

Sonra da "Dolu Tüfeği Ters Tut" adında tek kişilik bi grup kurdu. Melek oldu daha 27sinde.

Yapma. Gençsin 😐🙏
Jaguar akort tutmadığı için bunalıma girip intihar ettiğine dair söylentiler de var.

Ben olsam jaguar'dan uzak dururdum. Mavi veya kırmızı renk klasik gitar alırdım.

Geri