hipertansiyon 22 Mayıs 2019 #21 opethianskies demiş ki: . Bir de fender american deluxe strat aldım mı gitar olayını kapatırım ben 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Kapanmaz o konu... 😀
opethianskies demiş ki: . Bir de fender american deluxe strat aldım mı gitar olayını kapatırım ben 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Kapanmaz o konu... 😀
Cabwaystar 22 Mayıs 2019 #22 Bu cümleyi kurup da hedefine ulaşarak konuyu kapatmış kimse var mıdır acaba🙂
justaperfectday 22 Mayıs 2019 #23 Her seferinde yeni bir gitar aldiğimda "artik yeter" dedigimin uzerine kac gitar aldim sayisini hatirlamiyorum 🙂
Her seferinde yeni bir gitar aldiğimda "artik yeter" dedigimin uzerine kac gitar aldim sayisini hatirlamiyorum 🙂
fjc 22 Mayıs 2019 #24 justaperfectday demiş ki: Her seferinde yeni bir gitar aldiğimda "artik yeter" dedigimin uzerine kac gitar aldim sayisini hatirlamiyorum 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Ben de. 🙂
justaperfectday demiş ki: Her seferinde yeni bir gitar aldiğimda "artik yeter" dedigimin uzerine kac gitar aldim sayisini hatirlamiyorum 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Ben de. 🙂
opethianskies 22 Mayıs 2019 #25 hipertansiyon demiş ki: Kapanmaz o konu... 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Das ist Meine Passaport, Herr Komutan 😀
hipertansiyon demiş ki: Kapanmaz o konu... 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Das ist Meine Passaport, Herr Komutan 😀
redbone 24 Mayıs 2019 #26 br_mn demiş ki: Hocam siz benimkine verdiğiniz uğraştan sonra tövbe ettiniz heralde artık. 😁😁 Hepsini görmek için tıklayın... Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂
br_mn demiş ki: Hocam siz benimkine verdiğiniz uğraştan sonra tövbe ettiniz heralde artık. 😁😁 Hepsini görmek için tıklayın... Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂
opethianskies 24 Mayıs 2019 #27 redbone demiş ki: Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Schecter boyar mısınız ki hocam 🙂
redbone demiş ki: Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Schecter boyar mısınız ki hocam 🙂
redbone 24 Mayıs 2019 #28 opethianskies demiş ki: Schecter boyar mısınız ki hocam 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Müşteri istedikten marka model önemli değil. Ha bazı boya türleri zor sökülüyor. Ona da yapacak bir şey yok sabırlı ve dikkatli olmaktan başka 🙂
opethianskies demiş ki: Schecter boyar mısınız ki hocam 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Müşteri istedikten marka model önemli değil. Ha bazı boya türleri zor sökülüyor. Ona da yapacak bir şey yok sabırlı ve dikkatli olmaktan başka 🙂
H helvacioglu 18 Eylül 2023 #29 redbone demiş ki: Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 335 kasa boyası yapıyor musunuz hocam? Binding işçiliği iyi olarak
redbone demiş ki: Seçilmiş SX'lere itirazım yok. Rastgele alınmış, potansiyeli düşük SX'lere "Tercih meselesi" der, boyama istenirse yaparım yine 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 335 kasa boyası yapıyor musunuz hocam? Binding işçiliği iyi olarak
H helvacioglu 18 Eylül 2023 #30 335 kasa boyası yapıyor musunuz hocam? Binding işçiliği iyi olacak şekilde