Ömer Aktaş 31 Ekim 2019 #1 Şehir Antalya Takasa Kapalı Fiyat 2750 Para Birimi TL arkadaşlar merhaba. 2016 model USA Telecaster Deluxe'ın manyetiklerini değiştirdiğim için, orijinal manyetikler boşa çıkmıştır. set olarak satıyorum.
arkadaşlar merhaba. 2016 model USA Telecaster Deluxe'ın manyetiklerini değiştirdiğim için, orijinal manyetikler boşa çıkmıştır. set olarak satıyorum.
Ömer Aktaş 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 selamlar. duruyordu en son, fiyatta güncelleme yapıp haber vereyim sana, 2019'daki fiyattan satmam biaz zor tabi.
selamlar. duruyordu en son, fiyatta güncelleme yapıp haber vereyim sana, 2019'daki fiyattan satmam biaz zor tabi.
Elvis_is_Dead 9 Ağustos 2022 #4 Aslında bende Fender samarium cobalt noiseless neck manyetiği mevcut ve sadece bridge manyetiği gerekli. Fakat piyasada bulamıyorum 🙂 Tek satmayı düşünürseniz eğer hem tek, hem set halinde fiyatını rica edeceğim sizden.
Aslında bende Fender samarium cobalt noiseless neck manyetiği mevcut ve sadece bridge manyetiği gerekli. Fakat piyasada bulamıyorum 🙂 Tek satmayı düşünürseniz eğer hem tek, hem set halinde fiyatını rica edeceğim sizden.
Ömer Aktaş 22 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Elvis_is_Dead demiş ki: Aslında bende Fender samarium cobalt noiseless neck manyetiği mevcut ve sadece bridge manyetiği gerekli. Fakat piyasada bulamıyorum 🙂 Tek satmayı düşünürseniz eğer hem tek, hem set halinde fiyatını rica edeceğim sizden. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar. Akşam dönüş yapacağım size.
Elvis_is_Dead demiş ki: Aslında bende Fender samarium cobalt noiseless neck manyetiği mevcut ve sadece bridge manyetiği gerekli. Fakat piyasada bulamıyorum 🙂 Tek satmayı düşünürseniz eğer hem tek, hem set halinde fiyatını rica edeceğim sizden. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar. Akşam dönüş yapacağım size.
Elvis_is_Dead 5 Ocak 2023 #8 Selamlar, 🙂 Ancak gördüm kusura bakmayın. Ben alayım bu manyetikleri sizden. Telefon numaranızı atarsanız özelden süper olur 🙂
Selamlar, 🙂 Ancak gördüm kusura bakmayın. Ben alayım bu manyetikleri sizden. Telefon numaranızı atarsanız özelden süper olur 🙂