fender newporter

merhabalar. elektro akustik gitar modeli bakıyorum. takamine modellerine bakarken karşıma fender' ın şu modeli çıktı Fender Newporter Player Walnut Klavye Ice Blue Satin Elektro Akustik Gİtar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
bütçem 20 bin bandında. özellik konusunda çok bilgim olmamakla birlikte kesik kasa bir gitar arıyorum.
bu gitarı önerir misiniz? yine bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır? şimdiden teşekkürler
 
Konuyu çok dağıtmayacaksam eğer, bir çok akustik gitarın headstock bölümünde akord burguları her iki yanda 3+3 dizilimindeyken bu ve bunun gibi bir kaç modelde daha sıralı şekilde duruyor (bir çok elektro gitar modelindeki gibi) ve bu benim çok hoşuma gidiyor. (stratacoustic, telecoustic, acoustasonic modelleri de bu şekilde)
 
Dilerseniz özellik konusunda biraz bilgi edinin çünkü gitarı çalım amacınıza göre farklı öncelikleriniz olacaktır, mesela ben Dreadnought bir kasa çalıyorum. Gitarın gövdesi benim için bir tık büyük uzun vadede rahatsızlık veriyor. Bunun dışında gitarın ön kapak ağacı da gitarın tınısını değiştiriyor. Mesela maun tiz sesli insanlara eşlik için basları daha tok tutarken, ladin figerstyle bir çalım için tercih sebebi olabiliyor. Lag'ın akustik modellerine bakabilirsin kaliteli gitarları var.
 
Geri
Üst