road worn player stratocaster ı birdaha dene bence sen bide 4 modeli var alalade üstün körü olarak geçmişsin ama geçen sene fenderin en önem verdiği modeli oldu.
bilgiler içi teşekkürler. aslında benim de amacım güzel bir strat almak. fenderin amerikan üretimlerine güvendiğim için ilk aklımla gelen marka fender usa oluyor. ama benim ist'a gidip gitarları deneme fırsatım pek olmuyor. o yüzden hangi gitarı alırsan beni de bilgilendirisen sevinirim. aklımın bir köşesinde olur. fenderlerin fiyatları oldukça fazla o fiyata çıkmışken ömürlük bir gitar istiyorum. tabi işin profesyenel boyutunu düşünürsek, belki gitara verilen para az bile gelir. ama ev kullanıcısı olarak fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.Bir tane modelini denedim, güzel gitardı, hoşuma da gitti zaten. Görünüş olarak da güzeldi. Ama denediğim modelin tonları fazla tiz geldi nedense, Special daha bir dengeliydi. Dediğim gibi strat işinde çok geniş bir yelpaze var, ben Special'ı daha çok beğendim. Ama almaya yakın, 2 ay sonra falan en olmadık gitarlardan denemeye başlarım, Road Worn'lara falan tekrar bakacağım. Bu sadece keyif amaçlı bir denemeydi.
Öte yandan FGN, G&L gibi de çok ciddi strat markaları var, neyin ne olacağı belli olmaz. 🙂
bilgiler içi teşekkürler. aslında benim de amacım güzel bir strat almak. fenderin amerikan üretimlerine güvendiğim için ilk aklımla gelen marka fender usa oluyor. ama benim ist'a gidip gitarları deneme fırsatım pek olmuyor. o yüzden hangi gitarı alırsan beni de bilgilendirisen sevinirim. aklımın bir köşesinde olur. fenderlerin fiyatları oldukça fazla o fiyata çıkmışken ömürlük bir gitar istiyorum. tabi işin profesyenel boyutunu düşünürsek, belki gitara verilen para az bile gelir. ama ev kullanıcısı olarak fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.
Tabiki ben de size gerekli bilgilendirmeleri yaparım ama bana güzel gelen belki size gelmez, o yüzden deneseniz tabiki çok çok daha iyi olur.
Ömürlük gitar kavramı da size bağlı, Cort markası da Fender markası da ömürlük gitarlar yapıyor esasında. Bu yüzden yeni Mexico Fender'ler de ömürlük gitarlar, o konuda şüpheniz olmasın.
Dediğim gibi Special'ı deneyip, işte bu dedim ama sıfır Special fiyatına 2. el çok temiz Deluxe'ler var, daha ben de tam karar verebilmiş değilim. 🙂
Güzel gelişmeler olursa sizi de haberdar ederim, paslaşırız. 🙂 Special gerçekten güzel bir gitar.
çok güzel bir noktaya geldi bence. görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. biraz daha bekleyip standart alma imkanı var tabi. hss mi sss mi konusu ise alma aşamasında ayrı bir çile olucak zaten. 🙂Şimdi bence hazır cebinizde para varsa onu koyun 1 kenara biriktirin 3 4 ay daha . Alın Bitane American Strat Dursun Torununuzada kalır. Sayet hakeiommi 'nin dediklerini dikkate alın gercekden bunlar hakkında fazlasıyla bilgiye sahip . Benimde Fendere karsı cok önyargım vardı sss diye Sonra dedim Hss mi alsam mehmet anlattı anlattı forumdaki adı suan 'Katatonia' ve dedimki alırım abi ben bu gitarı . Aldım ve o kadar mutluyum ki bu kadar sıcak bu kadar icten bu kadar ruha dokunan sesler hiç bir gitardan alamadım desem yeridir . Gibson'dan bana göre iyi baskasına göre kötüdür. Ama Fender Alıcaksan Biraz Daha para koy kenara Harbi Amerikan Al . İnan Hiç bir şekilde pişman olmayacaksın . Special aldıkdan sonra pişman olması var ki Elinden kolaylıkla cıkartamassın o gitarı . Ha American stratdan mutsuz olursan koy foruma aldıgın fiyatın 400 tl assagısını yeni hiç kullanmadım fotografları koy bak nasıl gider .
Herneyse nerden nereye geldi . Sen yinede dedigimi düsün ve American strat ı almaya calıs . Gercekden gitar Emmeyede gelir gömmeyede . 🙂
Saygılarımla .. 🙂