helalmustafaabi 17 Nisan 2017 #22 Sea foam green / maple Daphne Blue / maple Fiesta Red / maple 2 tone sunburst / rosewood
Wuthred 17 Nisan 2017 #23 Dog The Bounty Hunter demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Sea Foam mu bu? Cevabım ise, Olympic White gövde, beyaz pickguard, akçaağaç tuşe 🙂
Dog The Bounty Hunter demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Sea Foam mu bu? Cevabım ise, Olympic White gövde, beyaz pickguard, akçaağaç tuşe 🙂
B bg453 17 Nisan 2017 #29 ben oyumu honeyblonde a verdim ancak gunmetal grey ve yeni cıkan sonic gray favorilerimden.
robinguthrie 18 Nisan 2017 #37 DaggerStroke demiş ki: Mary Kaye White Eric Clapton Pewter Sonic Blue Hepsini görmek için tıklayın... Strat'larda Sonic Blue seçeneği var mıydı yahu? Sonic Blue Jazzmaster'lara aşığım ama stratlarda da olduğunu bilmiyordum.
DaggerStroke demiş ki: Mary Kaye White Eric Clapton Pewter Sonic Blue Hepsini görmek için tıklayın... Strat'larda Sonic Blue seçeneği var mıydı yahu? Sonic Blue Jazzmaster'lara aşığım ama stratlarda da olduğunu bilmiyordum.