- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 0
- Para Birimi
- TL
Selamlar, yakin zamanda bi ilan acmistim
relic fender aradigimla ilgili.
saniyorum ki piyasa aktif degil, aradigim gitari bulamiyorum bu yuzden biraz da isteklerimde degisiklige gitmek zorunda kaldim.
USA URETIM TELECASTER (standart vb)
soft renkler ariyorum.
-blonde/honeyblonde/white/aged white
tarzi.
duz telecaster lazim vintage burgular,köprü vb olsun istiyorum (fabrika üretimi)
- orijinalliği bozulmamış!
- maple sap
- nitro cila önceliğim fakat diğer teklifleride değerlendirebilirim.
- yıl olarak ne kadar eski olursa benim için o kadar iyi olur fakat atacağınız ilanlari değerlendirebilirim.
- rica ediyorum kesin satmayacağınız yada meksikan üretimi,squier gibi gitarlarinizi atmayiniz
- fiyat hususunda belirli bi limitim yok gitara gore butcemi duzenlerim,
(absurt fiyatlar istemiyorsaniz ve ufak tefek pazarliklara da aciksaniz lutfen irtibata geciniz)
NOT;
kesinlikle bu talebi al-sat için açmıyorum amacım uzun seneler boyunca kullanabileceğim hem sahne/studyo hemde gündelik kullanımda işimi görebilecek bi fendere sahip olmak.
batuhancilik oynamak icin istemiyorum😅😅
relic fender aradigimla ilgili.
saniyorum ki piyasa aktif degil, aradigim gitari bulamiyorum bu yuzden biraz da isteklerimde degisiklige gitmek zorunda kaldim.
USA URETIM TELECASTER (standart vb)
soft renkler ariyorum.
-blonde/honeyblonde/white/aged white
tarzi.
duz telecaster lazim vintage burgular,köprü vb olsun istiyorum (fabrika üretimi)
- orijinalliği bozulmamış!
- maple sap
- nitro cila önceliğim fakat diğer teklifleride değerlendirebilirim.
- yıl olarak ne kadar eski olursa benim için o kadar iyi olur fakat atacağınız ilanlari değerlendirebilirim.
- rica ediyorum kesin satmayacağınız yada meksikan üretimi,squier gibi gitarlarinizi atmayiniz
- fiyat hususunda belirli bi limitim yok gitara gore butcemi duzenlerim,
(absurt fiyatlar istemiyorsaniz ve ufak tefek pazarliklara da aciksaniz lutfen irtibata geciniz)
NOT;
kesinlikle bu talebi al-sat için açmıyorum amacım uzun seneler boyunca kullanabileceğim hem sahne/studyo hemde gündelik kullanımda işimi görebilecek bi fendere sahip olmak.
batuhancilik oynamak icin istemiyorum😅😅