- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bir lespaul custom 2.elde 10 bin tl abicim 🙂Güzel bir Les paul alır gitar konusunu kapatırdım
Güzel bir lespaul custom 2.elde 10 bin tl abicim 🙂Güzel bir Les paul alır gitar konusunu kapatırdım
Çok hoşuma gidiyor erdem birgül abinin majestylerınden heveslendim bayağı harika gitarlar özelllikle jp signatureler off diyorum tam bir baba yadigarı.Erdem abi olsada burda anlatsa @scallopedKesinlikle Musicman 👍
Musicmanler ergonomi ve rahatlık olarak çok üst düzey gitarlar, ama bence her gitaristin öncelikle mutlaka iyi bir stratı olmalı.Çok hoşuma gidiyor erdem birgül abinin majestylerınden heveslendim bayağı harika gitarlar özelllikle jp signatureler off diyorum tam bir baba yadigarı.Erdem abi olsada burda anlatsa @scalloped
Acele etmeyin, bekle düşer belki 🙂Güzel bir lespaul custom 2.elde 10 bin tl abicim 🙂
Biz bekledikce anca marshall mg serilerinin fiyatı düşüyor 🙂🙂 fenderler gibsonlar aldı başını gidiyor tutana aşkolsun 🙂Acele etmeyin, bekle düşer belki 🙂
Hakkaten öyle cidden çok özel gitarlar.Musicmanler ergonomi ve rahatlık olarak çok üst düzey gitarlar, ama bence her gitaristin öncelikle mutlaka iyi bir stratı olmalı.
Kesinlikle. Amerikan standart Strat + gibson standart les paul sahibi olarak sonuna kadar katiliyorum.Güzel bir Les paul alır gitar konusunu kapatırdım
Bir hss bir de sss strat benim açımdan her ton açısından ömürlük olurdu.
Modifiye ne kadar edersen et strat kasada kalıp ses aynı çıkacak.Farklı türevlerle alakalı bir gitar alsan ne alırdın 🙂