Pelhamblue, çok teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz🙂 ben de aslında tam sizin bahsettiğinizi istiyorum, drive ı olabildiğince az (özellikle arkada bir backing track ile çalışırken) ama güçlü bir ses istiyorum. o zaman ben booster lara da en kısa zamanda bir bakayım.. bende şu anda zoom g3 prosesör var; amfi modellemelerinden, chorus, reverb, delay gibi pedallardan memnunum ama booster sesi fena dağıtıyor.. kabin olayını şu yüzden sormuştum, ben ilk başta ev amfisi tarzı bir şey almayı düşünüyordum ve aklımda ht5r falan vardı, sonra bunun bir küçüğü ht1r yi ufaktan düşünmeye başlamıştım. 1w bile ev için yeterdi ama ordaki görevli sadece watt değil, ufak bir yerden alınan hacim ve büyük bir yerden alınan hacim arasında dağlar kadar fark var dedi. o yüzden aklımda kabin vardı aslında..
Grunder, jimi, srv çalmıyorum pek.. çalamıyorum desem daha doğru olabilir😀 üstte attığım video da pelhamblue nun da dediği gibi kırçıllı bir ton istemiyorum. paylaştığı vibroking müthiş gerçekten ama dediğim gibi bana göre pek değil.. pedalların etkisi midir bilmiyorum ama paylaştığım video da çıkan ton beni benden alıyor. sabaha kadar doğaçlama solo atabilirim o tonla🙂 bendeki asat classic (tele) maple klavyeli bu arada..